in

Інформація про громадянство лише в Інтернеті

Закрито телефонний центр Міністерства внутрішніх справ що надавав інформацію іноземцям, що планують стати італійцями Анульовано послугу надання інформації по телефону для іноземців, що планують стати італійцями, або для тих, хто вже подали заявки на громадянство і бажають знати, ступінь розгляду їх справи. 31 грудня 2010 року, після п’яти років діяльності, закрито телефонний центр Міністерства внутрішніх справ.

Єдиним джерелом інформації залишається веб-сайт міністерства. Під’єднавшись за адресою сittadinanza.interno.it, ви можете дізнатися долю вашого запиту по Інтернету. Спочатку слід зареєструватися та отримати ім’я користувача та пароль, для використання у майбутньому. Ті хто не користується комп’ютером, можуть отримати безкоштовну допомогу у патронатах.

Ця новина стосується багатьох, враховуючи, що в Італії подаються близько шістдесяти тисяч заявок на громадянство щороку. Отримання інформації по справі є фундаментальною необхідністю, зокрема тому що на вирішення справи слід зачекати не менше двох років з моменту подачі заяви.

Ельвіо ПАСКА,

переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Маленьке диво на Різдво у Павії

Українські емігранти та побудова Країни Мрії