in

Італійська поліція почала штрафувати власників авто із іноземними номерами

Нещодавно в Італії було введено заборону на користування авто із іноземною реєстрацією, особами, які постійно проживають в країні, тобто мають резиденцію в Італії понад 60 днів.

Після введення закону що змінив деякі статті Кодексу дорожнього руху, італійська поліція взялася за контроль доріг та перевірку документів водіїв за кермом автомобілів із іноземними номерами.

Зокрема, карабінери станції Мартеллаго, що у Венеції Местре, оштрафували громадян Румунії і Молдавії. Згідно документів, бидва водії проживають в Італії понад 60 днів та продовжували користуватися авто із іноземними номерними знаками.

Зміна нормативних актів вступила в силу в грудні цього року, після публікації Закону про безпеку в Офіційній газеті. Вони карають тих, хто намагається обійти статті Кодексу дорожнього руху, що стосуються, наприклад, виплат штрафів, страхування автомобілів на випадок дорожньо-транспортних пригод та сплати податку на автотранспорт.

Щоб обмежити поширення цих явищ та їх наслідків віднедавна було заборонено водіння транспортних засобів, зареєстрованих за кордоном тими, хто мають місце резиденцію в Італії понад 60 днів.

Виявивши порушників, дорожня поліція має право накладати штраф у розмірі 712 євро (зменшений тариф) та конфіскувати автомобіль.

Докладніше про новвовведення читайте тут: 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Від стоматолога до сировара: Українка розповіла, як освоїла нову професію в Італії

У Ватикані встановили вертеп …із піску