in

Італія відкрила візовий центр у Харкові

   Посольство Італії в Україні 15 липня відкрило візовий центр на вул. Пушкінській, 68 у Харкові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Харківської міської ради.

У церемонії відкриття центру взяли участь надзвичайний і повноважний посол Італійської Республіки в Україні Фабріціо Романо, депутат Верховної Ради і перший заступник голови комітету Ради з питань євроінтеграції Ірина Бережна.

Романо зазначив, що відкриття італійських візових центрів по Україні є необхідністю.

Навесні такі ж філії почали роботу в Донецьку, Львові та Одесі.

Посольство планує відкрити їх також у Дніпропетровську та в Криму.

Романо зазначив, що для бажаючих подорожувати відкриття такої установи дає можливість отримати візу, не виїжджаючи з Харкова.

Завдяки центру скоротяться терміни обробки документів, заявники отримають можливість обміняти в центрі валюту, здійснити операцію з платіжними картками та купити тревел-чеки.

Він підкреслив, що італійське посольство розраховує на збільшення найближчим часом туристичного потоку з України до Італії.

Як повідомляли Ukranews, Угода про спрощення візового режиму між Україною і ЄС набула чинності 1 липня.

Згідно із затвердженим документом, у дану угоду вносяться зміни про спрощення видачі та порядку оформлення віз для певного переліку категорій громадян України, число яких збільшується на дев’ять і, відповідно, плата за обробку заяв про оформлення віз з них не стягується.

http://ukranews.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Апеляційний суд Рима прийняв рішення не видавати Геннадія Гаєвого українській владі

Італійці обговорюватимуть можливості розвитку інвестиційного клімату в Бориславі, що на Львівщині