in

Італія відкриється для туристів, проте є умова

Risultati immagini per turismo italiano

З другої половини травня Італія відкриється для туристів. В країні почне діяти національний «зелений пропуск», який дозволить подорожі між регіонами Італії

Очікується, що Італія відкриє свої кордони для туристів з середини травня. Про це заявив прем’єр-міністр Маріо Драгі на зустрічі міністрів туризму країн G20 під головуванням Італії, повідомляє Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗВАНО ДАТУ КОЛИ УКРАЇНЦІ ЗМОЖУТЬ ПРИЇХАТИ В ІТАЛІЮ ПО БІОМЕТРІЇ

Він також сказав, що з другої половини травня в країні почне діяти система «зелених пропусків», яка дозволить подорожі між регіонами Італії. Драгі додав, що «європейський зелений паспорт почне діяти з другої половини червня».

«В середині травня туристи зможуть отримати італійський «зелений пропуск» … тому прийшов час бронювати відпустку в Італії», – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Номер один в Європі: як заробітчани зробили неоціненну послугу Україні

Такий сертифікат передбачений останньою постановою італійського уряду, яка набрала чинності 26 квітня, і поширюється на національний туризм між помаранчевою і червоною зонами Італії. Він передбачає, що люди повинні були або бути вакциновані, або перехворіти на COVID-19, або мати негативний результат за 48 годин до поїздки. Цей «пропуск» видаватимуть сімейні лікарі або відповідні медичні установи.

Нагадаємо: доля туризму в глобальному ВВП у 2020 році знизилася на 49,1% до $4,7 млрд тоді як у 2019 році цей показник становив $9,2 млрд. У всьому світі у 2020 році в цьому секторі було втрачено майже 62 млн робочих місць, тепер їх число в індустрії складає 272 млн.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Названо дату коли українці зможуть приїхати в Італію по біометрії

Український велогонщик – наймолодший учасник «Джиро д’Італія» за останній 91 рік