in

Італія запрошує на навчання та стажування

Десять тисяч іноземних громадян, зможуть в цьому році приїхати в Італію, для оволодіння новою професією, проходження професійної підготовки чи стажування. На початку вересня італійським урядом було остаточно затверджено ліміт кількості іноземних студентів, а отже, тепер абітурієнти можуть звертатися до консульств у своїй країні для отримання в’їзної візи.
П’ять тисяч вільних місць призначено для тих, хто братимуть участь у навчальних курсах, організованих в Італії уповноваженими органами. Курси можуть тривати до двох років і повинні забезпечувати надання кваліфікації та видачу сертифікату. П’ять тисяч квот призначено для стажування, що повинно проводитися в рамках проектів, затверджених державними установами, що займаються питаннями підготовки спеціалістів у різних регіонах Італії.

Для приїзду в Італію слід звернутися у консульство Італії у вашій країні із проханням про отримання візу, подавши документи, що підтверджують ваш прийом на навчання або стажування.

Приїхавши в країну, ви отримаєте дозвіл на проживання із мотивів навчання, яке в подальшому, знайшовши роботодавця, готового підписати із вами робочий контракту, можна змінити в дозвіл на роботу.

Ельвіо ПАСКА,
переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Підрозділи, які займаються питаннями легалізаціі сповільнили роботу

Затримання між двома злочинами