in

Італія перейшла в новий локдаун. Закриті крамниці, ресторани та школи

У половині регіонів Італії з понеділка, 15 березня, закрилися крамниці, ресторани та школи.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє ABC.

У половині регіонів Італії, зокрема містах Рим, Мілан та Венеція, запровадять нові обмеження у зв’язку з пандемією коронавірусу з понеділка, 15 березня.

Заходи діятимуть до 6 квітня, згідно з указом кабінету міністрів країни на чолі з прем’єр-міністром Італії Маріо Драгі.

Читайте також: НА КАТОЛИЦЬКИЙ ВЕЛИКДЕНЬ ВСІ ІТАЛІЯ ПЕРЕЙДЕ В ЧЕРКОНУ КОВІД-ЗОНУ

У регіонах, визначених червоними зонами, люди не зможуть залишати свої оселі, крім поїздок задля роботи або через погіршення здоров’я, всі торговельні заклади не першої необхідності будуть зачинені.

У помаранчевих зонах людям буде заборонено виїжджати зі свого міста та свого регіону – за винятком роботи чи стану здоров’я, а бари та ресторани зможуть здійснювати лише доставку.

Крім того, у великодні вихідні (з 3 по 5 квітня) вся країна буде вважатися червоною зоною, всюди буде запроваджено національний локдаун.

Читайте також: БІЛЬШІСТЬ РЕГІОНІВ ІТАЛІЇ ПЕРЕЙШЛИ В ЧЕРВОНУ КОВІД ЗОНУ З 15 БЕРЕЗНЯ

Читайте також: Сербія запровадила на вихідні жорсткий локдаун
Голова уряду Італії Маріо Драгі заявив, що нові заходи щодо стримування пандемії коронавірусу “необхідні”, оскільки “на жаль, ми стикаємося з новою хвилею захворювання” рівно через рік після першого локдауну в Італії на початку пандемії.

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 14 березня зафіксували 120 057 634 випадки зараження коронавірусом. Зокрема виявлено 2 659 836 летальних випадків, одужали 96 589 364 особи.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

На католицький Великдень уся Італія перейде в червону ковід-зону

У значній частині Італії діє третій локдаун