in

Італія просить європейські країни допомогти рятувати мігрантів

   Італія шукає допомоги в боротьбі з нелегальною міграцією. Рим не має достатньо ні фінансових, ні людських ресурсів, щоб самостійно продовжувати операцію “Маре Нострум” з порятунку нелегалів, які намагаються досягнути італійських берегів на невеликих човнах.

Міністр внутрішніх справ Анджеліно Альфано вирушив до Німеччини та Іспанії з пропозицією об‘єднати зусилля з порятунку людей, які, ризикуючи життям, пливуть в Європу.

“Ця ініціатива буде здійснюватися разом із Францією та іншими країнами, які хочуть взяти участь в цій операції з боротьби з незаконним переміщенням людей. Ця спільна ініціатива має запобігти ризику виникнення непорозумінь між країнами, які стикаються з проблемою нелегальної міграції”, – заявив Альфано.

У Німеччині вважають, що італійська влада має реєструвати усіх нелегалів, що прибувають на її територію та брати у них відбитки пальців. Зараз цього не роблять, адже щодня до Італії припливають близько тисячі людей. Більшість з них не залишаються в країні, а намагаються потрапити в північну Європу . Відслідкувати маршрут незареєстрованих мігрантів потім значно важче.

http://1tv.com.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ambasciatore ucraino:” La Russia è passata alla vera e propria intrusione militare sul territorio dell’Ucraina”

Італійський дизайнер Каваллі домовився про продаж 60% свого модного дому – російській інвесткомпанії “ВТБ Капітал