in

Італія спростить видачу посвідки на проживання та продовжить її дію

Італія заявляє про спрощення процедури отримання дозволу на проживання, та прискорення темінів його видачі

Про спрощення видачі ПНП заявила міністр внутрішніх справ Італії Аннамарія Канчелльєрі, відомство якої готує відповідні зміни в документи. Глава МВС назвала майбутні спрощення в правилах видачі ПНП “справжньою революцією”. “Ми плануємо повну реорганізацію та спрощення, що позначиться, у тому числі, і на економічному аспекті”, – сказала вона, маючи на увазі новий податок, який набрав чинності в Італії при отриманні ПНП з 1 лютого.

Як повідомляє ANSA, міністр пояснила, що ПНП іноземцям буде обходитися дешевше. Зараз оформлення коштує 80-200 євро залежно від типу ПНП, плюс ще 70 євро додаткових витрат. Аннамарія Канчелльєрі обіцяє ввести пільги для іноземців з низьким доходом або з багатодітних сімей. При цьому, процедури оформлення ПНП “можна спростити як для іммігрантів, так і для відповідальних за це чиновників” вважають в МВС.

 

Також міністр пропонує прискорити темпи видачі посвідки на проживання. До речі, згідно з офіційною статистикою, за 2006-2010 роки кількість поданих заявок на отримання посвідки на проживання в Італії збільшилася на 130%.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В УГКЦ досі чекають від Януковича відповіді

Уніформа капітана Costa Concordia стала прототипом карнавального костюма