in

Італія істотно посилила законодавство по боротьбі з тероризмом

  Уряд Італії посилив покарання за причетність до екстремістської і терористичної діяльності. Кримінальним злочином стає не тільки вербування бойовиків, але й участь в бойових діях на стороні терористів. Покарання за цей злочин буде становити 6 років в’язниці.

Відтепер префекти наділяються додатковими повноваженнями для прийняття рішення про висилку іноземців, підозрюваних у зв’язках з терористичними угрупованнями. За словами міністра внутрішніх справ Анджеліно Альфано, на даний момент з Італії були вислані 15 осіб.

Крім того, число військовослужбовців, які патрулюють вулиці італійських міст в рамках програми “Безпечні дороги”, прийнятої ще урядом Сільвіо Берлусконі, збільшили з 3 тис. до 4,8 тис. осіб.

“Схвалені сьогодні заходи встановлюють жорсткі правила, які дозволять більш ефективно протистояти поширенню міжнародного тероризму, заснованого на релігійному екстремізмі”, – заявив Альфано.

Постанова, прийняття якої вже кілька разів відкладалося, набула чинності без необхідності додаткового схвалення парламенту.
Джерело: УНН

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

«Basta che mi dica: mamma, sono vivo». Storie di ucraine (italiane)

Коефіцієнт ISEE – необхідний для отримання соціальної підтримки в Італії