in

Продовжено термін подання декларацій про прибутки за 2010 рік

Продовжено термін для подання податкової декларації ( 730) до 20 червня. Платежі PF можна здійснювати до 6 липня (попередня дата – 16 червня) без додаткової оплати. Натомість ті, які подадуть декларацію про доходи в період з 20 червня по 5 серпня, до них буде апліковано санкції у розмірі 0,40%.

 

У разі подачі до CAF вже заповнений модуль 730, оплата за заповнення не стягується. CAF перевірить надану вами документацію і відправить її в електронному вигляді до Податкової Адміністрації.

Якщо ви звертаєтесь до CAF для оформлення і повного пакету документації Оплата за обслуговування в CAF, або ваші документи містять значні помилки, слід оплатити за надані послуги.

За бажання, можна подати бланк 730/11 в електронному форматі самостійно, безкоштовно завантаживши  відповідну програму зі сайту Податкової Адміністрації (Agenzia delle Entrate).

Аналогові електронні послуги надаються також банками, поштовими відділеннями, органами податкової Адміністрації (Agenzia delle Entrate) та профспілковими відділами CAF.

Зкачати бланк  730, клікніть ви можете ТУТ

 

Читайте також:

Декларація про прибутки в Італії

Визначіть застосування частини ваших італійських податків

Декларація про прибутки доглядальниць та домашніх працівниць

Що таке CUD? – Сертифікат заробітної плати і сплачених податків

Декларація про прибутки: 8 і 5 Х 1000

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Заробітчани, повертаючись з Заходу, не можуть звикнути до України

Пам’ятник заробітчанам встановили на Закарпатті (Відео)