in

Легалізація – 2012. Сплата податків та контрибутів

   Для того, щоб завершити процес легалізації 2012 потрібно сплатити контрибутів, та соціальні внески, щонайменше, за шість попередніх місяців. Подаємо зразки бланків оплати ти декларацій.

Запити, подані на легалізацію працівників у період з 15 вересня до 15 жовтня 2012, в цей час перебувають на розгляді квестур, регіональних відділів праці та відділів імміграції. Якщо усі документи відповідатимуть вимогам закону, через кілька місяців працівників та роботодавців запросять підписати контракт на проживання. На прийомі вони повинні пред’явити документацію про сплату контрибутів, та соціальних внесків щонайменше за шість попередніх місяців. Після цього, процес легалізації буде вважатися завершеним.

Підприємства повинні пред’явити копію квитанцій про сплату контрибутів у Uniemens, якщо працівник зайнятий у секторі сільського господарства копії бланків DMAG. А також підтвердження сплати податків, автосертифікатом, опублікованим міністерством внутрішніх справ. Перший внесок слід зробити до 16 листопада.

Сім’ям достатньо представити квитанції MAV, надіслані Національним інституту соціального захисту (INPS), усім хто подав заяву на легалізацію покоївок, вихователей та доглядальниць.

Оплата заробітної плати може бути задекларованою спільним автосертифікатом роботодавця і працівника (бланк для найманої роботи , бланк для домашніх працівників). Розмір задекларованої зарплати не може бути нижчим за зазначений у національному колективному контракті (CCNL), та соціальному мінімуму.

 

Ельвіо Паска,

переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Спілкування без кордонів у Стрийській бібліотеці

Міністр культури України відвідав музей театру “Ла Скала” (ФОТО)