in

Генеральне консульство України в Мілані застерігає уникати послуг ”посередників”

Генеральне консульство України в Мілані не співпрацює з ніякими приватними особами та агенціями, які намагаються виступати у якості посередників.

 

Шановні українці Півночі Італії! – читаємо у повідомленні Генерального консульства України в Мілані.

Звертаємо Вашу увагу, що Генеральне консульство України в Мілані не співпрацює з ніякими приватними особами та агенціями, які намагаються виступати у якості посередників між громадянином України та консульською установою при отриманні консульських послуг.

Впроваджений з 1 березня 2017 року сайт Генерального консульства України в Мілані www.consmilano.com.ua надає можливість кожному громадянину України безпосередньо отримати необхідну інформацію щодо порядку вчинення консульських дій, ознайомитися з переліком документів та записатися на особистий прийом у зручний для нього час. 

Тому при зверненні до посередників, які пропонуються Вам послуги та консультації щодо запису на прийом та підготовки необхідних документів, просимо врахувати, що їх апелювання до нібито «акредитації при консульстві» або «співпраці з консульством» є абсолютно безпідставними та у окремих випадках – протиправними.

Водночас Генеральне консульство у межах своєї компетенції буде продовжувати розвивати співробітництво з офіційно зареєстрованими на території Північної Італії громадськими об’єднаннями (асоціаціями) українців з питань та в межах, передбачених їх статутними документами.

 ______________________________________________

 

Слідкуйте за найцікавішими новинами Української газети у Facebook.

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

5 листопада музеї в Італії – безкоштовні. Повний список

У Генеральному консульстві України в Неаполі діє ”гаряча лінія” для екстренних випадків