in

Легалізація: норми відповідності житла в Італії

Міністерство внутрішніх справ Італії подало додаткові уточнення щодо відповідності житла будівничим параметрам приватної забудови яким користуються нові легалізовані

Міністерство внутрішніх справ Італії, циркуляром від 18 лютого, визначило що «працівнику, незалежно від того чи він винаймає житло, живе з роботодавцем, чи у квартирі третіх осіб, слід пред’явити до Відділу імміграції копію сертифікату довіреності на ужиток житла “cessione di fabbricato”, виданого компетентним Відділом громадської безпеки» та подало додаткові уточнення.

Зокрема, було загострено увагу на необхідності подання до Відділу імміграції сертифікату відповідності житла будівничим параметрам приватної забудови вашого регіону, або квитанцію про подачу запиту на його отримання. Крім того слід представити довіреність на ужиток житла (cessione di  fabbricato per ospitalità) видану судовими органами роботодавцю, чи основному орендарю квартири.

Підтверджено, що Відділ імміграції не повинен вимагати від роботодавця підтвердження форми користуванням житла (тобто чи воно перебуває у власності роботодавця, чи він винаймає його).

Адвокат Маріанжела ЛЕОІ,
переклад Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Юридичний захист за рахунок держави в Італії

Уряд готує шлях для наступного декрету флуссі