in

Правила користування в Італії, автомобілів із іноземними номерними знаками

Уряд Італії  має на меті обмежити користування автомобілями, зареєстрованими за кордоном.

Ті, хто водить автомобіль з іноземним номерним знаком ухиляється від сплати податків та уникнає санкцій за порушення правил поведінки на дорозі – вважають італійські урядовці. Адже автомобілями із іноземними номерами користуються щоб уникнути штрафів, оплати гербового збору та дорогої італійської страховки.

Водії із італійською пропискою

Поправка 132-біс постановляє: усі громадяни з італійською пропискою, що водять транспортні засоби (тимчасово або постійно) зареєстровані в країнах Європейського Союзу або Європейської економічної зони, повинні бути в змозі документально підтвердити право на власність та право на водіння автомобілем. Особливо уважно ставитимуться до авто, які в минулому були зареєстровані в Італії.

За відсутності таких документів, буде конфісковано свідоцтво про реєстрацію автомобіля на тридцять днів і накладено адміністративне покарання, у розмірі від 84 до 335 євро.

Автомобілі що належать іноземним компаніям

У випадку, якщо транспортний засіб належать іноземним компаніям і здаються в оренду (лізинг) або прокат без водія, резидентам Італії, або юридичним особам, організації яких мають вторинне юридичне представництво на території Італії, можуть перебувати на італійській території протягом тридцять днів. Якщо цей термін перевищено, передбачається перереєстрація на італійські номерні знаки. Це слід зробити протягом шістдесяти днів від початку користуванням транспортним засобом.

Нові правила для автовелоксу

Законопроект також передбачає прозоріші правила на щодо автоматичних реєстраторів граничній швидкості. Електронні прилади для контролю швидкості будуть встановлюватися на дистанції 300 м після попереджувального про обмеження швидкості і не раніше.

Для того щоб дізнатися деталі та остаточний текст поправок до Правил дорожнього руху в Італії слід зачекати їх затвердження.

_____________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Запрошуємо на українські великодні гаївки у Столицю Італії

Як ми неминуче змінюємося, проживаючи за кордоном