in

Як оплатити послуги за отримання італійського громадянства

Із введенням електронної процедури подати запит на отримання італійського громадянства стало легше. Пояснюємо, яким чином потрібно зробити оплату і що робити з отриманою квитанцією.

З часу коли МВС Італії запустило механізм подачі заявок на отримання італійського громадянства онлайн, іноземці зітхнули вільніше: тепер не потрібно проводити час в чергах, слід лише ознайомитися з механізмом заповнення заявки в електронній формі та оплатити податок.

Процедура оплати податоку за послуги оформлення документів (у розмірі 200 євро) слід здійснити у поштовому відділенні.

Оплату податку слід зробити завчасно, ще до відправки електронної заяви. Для цього слід переказати гроші на поштовий рахунок Департаменту цивільних свобод та імміграції міністерства внутрішніх справ №809020.

Отримати поштову квитанцію для оплати податку на громадянство можна у всіх поштових відділеннях Італії, зокрема в тих, де працює “Дружнє віконце, що надає послуги для іммігрантів. Зразок потрібного бланка ви знайдете ТУТ.

Після оплати, квитанцію слід відсканувати. Файл в форматі PDF треба прикріпити до електронної заявці разом з відсканованими сертифікатом свідоцтва про народження, довідкою про несудимість та документом, що посвідчує особу.

Увага! Сплачений податок не повертається, навіть якщо заявка іноземця буде відхилена.

_______________________________________________

БІЛЬШЕ НОВИН:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Починається онлайн-запис у італійські школи

“Скільки коштує”: У Google розповіли, на що українці готові витрачати гроші