in

Як отримати візу на лікування в Італії

Віза для лікування дозволяє приїзд та проживання на короткий або тривалий період на території Італії.

Цей термін завжди фіксовано.

Іноземний громадянин, що просить візу на лікування в Італії повинен мати:

– Лікувально-оздоровчі документації, що включають: медична документація, видана в країні проживання, що підтверджує хворобу, або декларація італійських державних чи приватних (акредитованих Національною службою охорони здоров’я Італії) медичних закладів, які вказують тип лікування, дату початку, тривалість, орієнтовну вартість, та підтвердження з лікарні, яке підтверджу оплату не менше 30% від загальної вартості медичного обслуговування;

– Документи, що підтверджують наявність достатніх ресурсів для оплати решти суми витрат на лікування, проживання та харчування в Італії, а також репатріації хворого та його супроводжуючих.

Віза на лікування також може бути видана особі, що супроводжує хворого. Супроводжуючий повинен мати медичну страховку з мінімальним покриттям на 30 000 євро.

На лікування, в рамках гуманітарних регіональних програм, віза видається за наявності сертифікату, виданого компетентними регіональними органами влади, що підтверджують виділення коштів що покривають медичну допомогу.

Увага! Повне чи часткове використання матеріалів нашого сайту дозволено лише за письмової згоди редакції.

 ______________________________________________

Слідкуйте за найцікавішими новинами Української газети у Facebook.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Україна скасує валютний контроль

Як отримати візу в Італію з релігійних міркувань