in

Вильоти Ernest призупинили в Києві через борг?

Пасажирів рейсу Ernest (EG274), який повинен був вилетіти з Жулян в Бергамо 7 листопада, розселили по готелях і повідомили їм про затримку.

На табло аеропорту досі написано, що виліт відбудеться о 16:00. Рейс EG253 в Геную, який був запланований на 8 листопада, вже скасовано, пише turprofi.

Вечірні вильоти в Рим (20:10) і Мілан (21:40) в розкладі є, однак борт з Риму, який повинен був прилетіти о 12:50, досі не вилетів і на табло вказано, що його прибуття заплановано тільки на 21:50.

За даними джерел Turprofi.com.ua, один з літаків перевізника не випустили з Києва. Авіакомпанія заборгувала аеропорту велику суму і в Жулянах відмовилися її обслуговувати, поки борги не будуть погашені. «Сума дуже велика, щоб закривати на неї очі і далі . Я не хочу озвучувати розміри, але вона дійсно велика. Думаю, що далі обслуговувати в борг їх просто не могли.

Аналогічну схему колись використовували з літаком «Трансаеро», який потім продали, оскільки перевізник збанкрутував », – поділився інформацією один з авіаторів. Він також уточнив, що інший перевізник свого часу пішов з Жулян до Борисполя, коли вирішив, що не хоче платити за рахунками.

Прес-секретар аеропорту «Київ» Галина Богданенко , до якої Turprofi.com.ua звернувся за коментарями, підтвердила, що поки рейси Ernest з Жулян припинені за несплату. Суму боргу вона не назвала, але висловила впевненість, що авіакомпанія найближчим часом розрахується і її польоти відновлять.

Сьогоднішні рейси Ernest зі Львова також або затримуються, або скасовані (мабуть, через те, що борт варто в Жулянах).

Нагадаємо, що недавно авіакомпанія відкрила представництво в Києві і пообіцяла розширити польотну сітку. В даний момент маршрутна мережа перевізника включає чотири українських міста – Київ, Львів, Харків і Одесу. З України Ernest літає в Італію (Рим, Мілан, Неаполь, Бергамо, Венеції, Генуї і Болонью).

Пізніше на табло Жулян з’явилася інформація, що вилетів рейс Ernest в Рим. А партнер юридичної фірми «Анте» Андрій Гук написав на своїй сторінці в Facebook: “Аеропорт ім. Сікорського і авіакомпанія Ernest в даний час вирішили спірні питання з підтвердження платежів і всі перешкоди для продовження польотів усунені. Питання було саме в підтвердженні платежів, а не в їх фактичну відсутність “. По всій видимості, аеропорт і авіакомпанія прийшли до консенсусу.

Валерія Овсяник

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Risultati immagini per gianluca savoini

Скандал з грошима РФ для партії влади Італії: у ЄП ініціюють розслідування

Як ми, заробітчани, вбиваємо власну душу