in

В домі Тото Кутуньо господарює українка

Відомий співак також пообіцяв написати про Україну пісню з побажанням миру та добробуту нашій країні.

Маестро два роки не гастролював в Україні. До Києва він прилетів 1 грудня і вже за дві години був у літаку на Одесу, передають Патріоти України з посиланням на Газета по-українськи.

– В цьому чудовому місті біля моря був уже три рази. По духу воно мені нагадує рідну Спецію, де я провів перші 20 років життя, – зізнається Кутуньо перед виступом в Одеському оперному театрі.

В Києві одним з перших місць, яке артист збирається відвідати, має стати Майдан Незалежності.

– В новинах показують одне, а в житті все по-іншому. Хочу сам побачити ті місця, де відбувалися тепер вже історичні події.

Тото Кутуньо прославився як автор і виконавець пісень L’italiano, Solo noi, він знаменитий своєю співпрацею з французькими зірками Джо Дассеном, Мірей Матьє, американцем Реєм Чарльзом. Сам маестро називає улюбленим виконавцем своїх шлягерів Адріано Челентано.

В 2010-му році разом з сином Челентано Джакомо Кутуньо на сцені київського Палацу “Україна” заспівав “Червону руту”. Каже , що з Андріано продовжують товаришувати, хоча вболівають за різні футбольні команди. Тото прихильник “Мілану”, на відміну від Челентано, котрий є завзятим тіффозі іншого міланського клубу “Інтер”.

– Андрій Шевченко мій давній друг. В мого іншого близького приятеля дружина киянка, в мене вдома по господарству допомагає Олена з Чернівців, на віллі порядкує також українка Ірина. Не хочу називати цих жінок хатніми робітницями чи служницями. Вони для мене вже майже як члени родини. Спілкування з ними, з Андрієм дуже допомогло мені зрозуміти ваш народ.

Після Італії, якій належить моє серце як батьківщині, Україна моя друга країна. Записую зараз новий альбом. Має вийти в квітні до 40-річчя моєї творчості, спробую написати для платівки пісню, присвячену Україні, з побажанням миру.

 

_________________________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Відбувся концерт ансамблю ”Українські барви” в Трієсте

На прохання Папи Франциска, українська ікона відкриватиме Рік Божого милосердя у Ватикані