in

ДіКапріо зіграє Путіна в новому фільмі?

Офіційних підтверджень згоди актора немає, проте представник компанії-виробника підтвердив, що фінальна версія сценарію фільму Putin затверджується.

У російських ЗМІ з’явилася інформація про нібито попередню згоду американського актора Леонардо ДіКапріо зіграти Володимира Путіна в картині незалежного кіновиробника Knightsbridge Entertainment, зареєстрованого в Британії.

Про це повідомив “НВ” з посиланням на два джерела, “близьких до виробника фільму”.

Проект фільму вже є на порталі компанії, а також на сайті бази даних про кіно iMDB, проте інформації про нього там поки занадто мало, і зазначається, що картина знаходиться тільки на стадії розробки.

Один з топ-менеджерів Knightsbridge Entertainment Валерій Саарян, що представляє інтереси компанії на території Європи та Азії, підтвердив, що робота над фільмом Putin велася весь останній рік і зараз затверджується фінальна версія сценарію.

Однак, розголошувати додаткові деталі він не став, сказавши лише, що над сценарієм фільму працювали три автора.

Більш того, Саарян заявив, що в касті фільму задіяні відразу кілька зірок Голлівуду першої величини, а ім’я режисера нібито “у всіх на слуху”, проте називати їх він відмовився.

За словами представника компанії, жанр фільму – політичний трилер.

Втім, все це цілком може виявитися вигадкою, оскільки ні сам Дікапріо, ні його офіційні представники про плани актора зіграти в зазначеному фільмі не повідомляли.

Крім того, у фільмографії компанії Knightsbridge Entertainment всього кілька картин, гучних назв серед яких немає, і чим вона може зацікавити настільки іменитого актора, не ясно.

Враховуючи це, говорити з упевненістю, що неодноразовий номінант премії Оскар погодиться грати в картині маловідомої студії, що перебуває на самій початковій стадії розробки, не варто.

Чутка про попередню згоду ДіКапріо виникла після того, як в середині січня, він розповів німецькому виданню Welt am Sonntag, що не проти зіграти Путіна.

“Путін був би дуже, дуже, дуже цікавим, я б із задоволенням зіграв його”, – зазначив актор.

Однак, тоді ж він висловив бажання виконати також і роль Распутіна, що вказує на надто умовні бажання актора.

____________________________________________

Більше новин:

 

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українцям радять перереєструвати свою нерухомість: нові правила

Які дозволи на проживання можна конвертувати у 2016 році