in

Аль Бано заявив, що Україна має подякувати Путіну, бо він її рятує, а не вбиває!

   Італійський співак Аль Бано висловив свою підтримку президенту Росії Володимиру Путіну, назвавши його великим політиком і видатною людиною, і відзначив, що рішення, прийняті Путіним, щодо української кризи, є надзвичайно важливими.

Таку інформацію надає міланська газета Corriere della Sera.

На думку Аль Бано, Путін правий у своїх діях, бо частина на України завжди була і є частиною Росії. Тому сеператистів не можна звинувачувати за те, що вони борються за право бути росіянами.  

Італійський співак розповів, що вперше познайомився з Путіним в 1987 році, коли вони з Роміною Пауер вперше приїхали з туром в Ленінград, і вже тоді майбутній президент Росії справив на нього сильне враження.

Аль Бано вважає, що навіть у найгірші моменти Путін залишався з Заходом і завжди заявляв західним партнерам про своє дружнє ставлення. Також за словами Аль Бано Путін хоче допомогти російському населенню. Він ні на кого не нападає, а лише захищає і все.

На завершення виконавець Фелічіти додав, що Путін – великий політик, який в цій історії показує історичне значення. І якщо в кінцевому підсумку на Україні не буде так, як на Балканах, то за це треба буде дякувати Путіну.

Нагадаємо, що за останньою інформацією ООН, з середини квітня в  Україні вбито більше двох з половиною тисяч мирних жителів, близько шести тисяч поранені. Російські окупанти регулярно проводять обстріли українських міст, нищать житлові квартали, вбивають мирне населення.

http://uapress.info/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Незалежність, освячена кров’ю

Corriere della Sera. Аби вижити в умовах російського ембарго, народився пацифізм підприємців