in

Андрій Шевченко може очолити італійський Мілан

   Якщо вірити італійськими ЗМІ можливим наступником Массіміліано Аллегрі на тренерському містку в італійському Мілані стане колишній нападник червоно-чорних Андрій Шевченко.

Один з кращих футболістів Мілана за всю його історію ще не має тренерського статусу, але плідно над цим працює, навчаючись у відповідній школі.

Один з кращих футболістів в історії українського футболу, який завершив кар’єру відразу після Євро-2012, у найближчому майбутньому отримає тренерську ліцензію.

Минулої осені президент Федерації футболу України Анатолій Коньков запропонував Шевченку очолити національну команду, однак легендарний форвард відповів відмовою, зазначивши, що поки не готовий до такої серйозної роботи.

Повідомляється, що президент Мілана Сільвіо Берлусконі вирішив зробити акцент на колишніх гравців, і якщо Шевченко не підійде за якими-небудь критеріями, в потенційних тренерів знаходяться так само Кларенс Зеєдорф і Дженаро Гаттузо (який ще недавно очолював швейцарський Сьон).

Варто відзначити, що Андрій Шевченко виступав за Мілан в цілому вісім довгих років. За цей час він встиг провести за клуб більше 200 матчів і забити 127 голів.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українська молодь Мілана організувала вечір України

«Поки ми з дружиною були в Італії на заробітках, нашу квартиру … двічі перепродали»