in

В Перуджі проходить фестиваль шоколаду

Незважаючи на те, що Італія не асоціюється з шоколадом, як, наприклад, Швейцарія, але саме там існує знаменита шоколадна фабрика Perugina, відкрита в 1907 році, де виробляють улюблені багатьма цукерки Baci Perugina (“Перуджінскі поцілунки“). Крім “поцілунків“, місто Пердуджа знаменита щорічним фестивалем шоколаду Eurochocolate, найбільшим заходом такого роду в Італії.

З року в рік в жовтні сюди з’їжджаються понад 100 шоколатьє, а також представники найбільших кондитерських фабрик, таких як Lindt, Milka або Toblerone. Вони розставляють прилавки вздовж головної вулиці міста – Corso Vannucci, і протягом дев’яти днів гості свята можуть скоштувати кращу шоколадну продукцію світу.

Крім того, під час свята проводяться покази мистецтва кондитерів, виставки та розважальні заходи, присвячені шоколаду. Кондитери виготовляють із шоколаду копії знаменитих історичних пам’яток. Гості можуть відвідати спацентр, де їм запропонують процедури на основі шоколаду, або побувати в ресторанах, в меню яких вони знайдуть страви де, серед інших інгредієнтів, є шоколад.

http://www.travel.ru

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Берлусконі знову отримав довіру парламенту Італії

Під час заворушень в Римі постраждали 70 людей, 12 заарештовано