in

Десять порад для подорожей з дітьми

Невеликий список порад для батьків, що відправляються на відпочинок з дітьми, які допоможуть вашій дитині провести час в дорозі весело, цікаво і спокійно.

 

Вас чекає подорож з дитиною? Щоб відпочинок був вдалим, і після сімейного відпочинку і у вас, і у вашого малюка залишилися тільки приємні враження, потрібно подбати про чималу кількість нюансів, оскільки не тільки поїздка з дитиною за кордон, але і подорожі по Україні можуть стати серйозним випробуванням для молодих батьків.
 
Правильно підготувати документи, ретельно спланувати маршрут подорожі, заздалегідь скласти список речей і дитячих іграшок, які ви візьмете з собою в дорогу, продумати раціон харчування для дитини, зібрати необхідні медикаменти для своєї дорожньої аптечки — це самий необхідний мінімум, про який зазвичай знають батьки-мандрівники.
 
Ми підготували невеликий список порад для батьків, що відправляються на відпочинок з дітьми, які допоможуть вашій дитині провести час в дорозі весело, цікаво і спокійно.

  1. Для початку подбайте про зручний валізі, причому зручним він повинен бути не тільки для вас, але і для вашого маленького мандрівника. Якщо дитині доведеться якийсь час стояти разом з вами в черзі, краще, щоб він це робив, сидячи на зручному стійкому валізі, а іноді такі міцні сумки з коліщатками навіть можуть стати в нагоді в якості дитячого транспортного засобу — такий портативний стільчик обов’язково оцінять батьки маленьких діток.
  2. Заздалегідь скачайте в свій гаджет ігри та програми, які подобаються і цікаві малюкові, щоб в будь-який момент можна було надати йому на вибір кілька варіантів розваг.
  3. У вас має бути передбачено багато різних варіантів розваг та ігор для дитини. В ідеалі фантазії і підручних засобів повинно вистачити на зміну «розважальної програми» кожні 15 — 20 хвилин при необхідності.
  4. Пам’ятайте, що планшет або інший зручний (і бажано не надто крихкий) гаджет з мультиками, фільмами або дитячими передачами під час поїздки на відпочинок стає дійсно чарівною паличкою-виручалочкою. Обов’язково подбайте про зручних і безпечних для дитини навушниках, щоб не доставляти дискомфорт оточуючим.
  5. За хорошу поведінку дітей треба заохочувати. Це можуть бути будь-які ласощі, дрібні дрібнички, і навіть їхні власні іграшки.
  6. Яскраві наклейки з персонажами улюблених мультиків, забавними звірятками або смішними картинками здатні надовго зайняти дитину. Ви можете видати малюкові стікери і, наприклад, пляшку з водою, журнал або що-небудь інше для «прикраси» — це займе його як мінімум на 10 — 15 хвилин.
  7. Їжа в дорогу повинна есться довго. Наприклад, це можуть бути родзинки, горішки або дрібні цукерочки — і дитина перекусить, і батьки зможуть якийсь час побути в тиші.
  8. Якщо ви летите літаком, пам’ятайте, що льодяники обов’язково повинні бути у малюка на час зльоту і посадки.
  9. Компактно укладена подушка або покривало дуже знадобляться, якщо малюк втомиться і його потрібно буде укласти поспати.
  10. Пам’ятаєте, як вам у дитинстві розповідали страшні історії про спеціальні міліціонерів, які приходять карати неслухняних маленьких дітей? Попередьте маленького непосиду, що існує «аеро-поліція», яка карає тих дітей, які себе погано ведуть в аеропорту або в літаку — перевірений не одним поколінням батьків спосіб і тут працює на ура!

______________________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Салат “Капрезе з пастою” – літні рецепти італійської кухні

Підробиці убивства українського далекобійника в Італії