in

Енергія серця рослин

    Компанія Kyäni пропонує ефективний асортимент продукції – від вітамінізованого напою, виготовленого з дикої чорниці з Аляски, до революційних поживних харчових добавок, що ідеально підходять людям, які ведуть активний фізичний та розумовий спосіб життя

Продукція Kyäni виготовлена на основі рослинних інгредієнтів. У різних частинах світу ці інгредієнти використовуються впродовж сотень років як складова повноцінного харчування.

Повноцінний баланс чотирьох складових рослинних інгредієнтів, сформульованих експертами, простою, проте особливо ефективною живильною харчовою програмою.

30-денна гарантія повернення грошей для всіх клієнтів означає, що Ви можете сміливо придбати продукцію Kyäni та отримати від життя більше!

Kyäni пропонує виключну бізнес модель.

У відповідності до бачення засновників компанії – задачею принести добробут у життя людей по всьому світі – Kyäni пропонує унікальну бізнес модель, що не тільки поліпшує добробут наших клієнтів, але й тих, хто йде шляхом побудови власного бізнесу із Kyäni.

Як член індустрії прямих продажів, Kyäni пропонує не лише цінні харчові добавки. Компанія також надає можливість незалежним дистриб‘юторам продавати продукцію Kyäni шляхом створення власного бізнесу або через веб-сайт компанії. Kyäni уникає видатків, пов‘язаних із продажем продукції через роздрібні мережі; натомість, компанія має можливість інвестувати кошти в поліпшення якості своєї продукції та нагородити своїх дистриб‘юторів. Купуючи продукцію Kyäni ви підтримуєте дух підприємництва і допомагаєте дистриб’ютором будувати власний бізнес.

Для того, щоб отримати більше про продукт клацніть ТУТ

Інформації про прямі продажі: Екатерина Фадєєва +39 339 1249880 italkyani@gmail.com www.kyani.net

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Уряд розслідує расистські вислови про чорношкірого італійського міністра

Українські заробітчани з 9 травня платитимуть новий податок