in

Ефективні трави для схуднення, що спалюють жир і допоможуть скинути зайві кілограми

Кожна жінка, мабуть, хоча б періодично замислюється про те, як схуднути і привести свою фігуру в ідеальний спортивне стан, при цьому, без шкоди для здоров’я.

Одним з таких способів сьогодні можна сміливо назвати ефективні трави для схуднення, що спалюють жир, про що і буде розказано в цій статті.

Узагальнено кажучи – це комплексний підхід до схуднення, який поєднує в собі, з одного боку, загальне оздоровлення організму, з іншого боку – вплив безпосередньо на метаболізм, сечогінну систему і шлунково-кишковий тракт.

Класифікація трав для схуднення і їх особливості

Всі трави, що сприяють схудненню можна поділити на кілька груп:

Перший вид – трави, які зменшують апетит і знижують відчуття голоду. Потрапляючи безпосередньо в шлунок, вони його обволікають спеціальної слизом, викликаючи ефект насичення. Крім того, трава може просто набухати всередині, що, знову ж, дає помилковий сигнал про насичення. Таким чином можуть впливати водорості «спіруліна» або лляні насіння. Друга група позбавляє організм від зайвої рідини. Відомо, що зайва рідина, як правило, накопичується прямо в жирових тканинах. Так, наприклад брусниця і польовий хвощ допоможуть вивести її. Не варто випускати з уваги такі трави, як кмин, кріп і аніс, які як не можна краще допомагають отримати бажані, чарівні форми.

Якщо говорити про прямий вплив на травлення і зменшення жирових клітин, то тут ефективними помічниками стануть рильця кукурудзи та ряска. Тому, відповідаючи на питання які трави пити для схуднення, варто відзначити, що кожна жінка повинна виходити тільки з особистих потреб, звертаючи увагу на стан свого здоров’я. Не зайвим буде провести консультацію у лікаря.

Як і в яких пропорціях використовувати трави з метою схуднення?

Якщо говорити про способи схуднення з використанням рослин, найбільш популярними продовжують залишатися такі, як настої трав, які необхідно приймати в певний час, а також, простий чай з трав, який може бути не просто корисним, але й дуже смачним. < / p>

Сьогодні придбати збір трав для схуднення можна практично в кожній аптеці, а приготувати з них цілющий настій або чай для Вас, напевно, не складе труднощів. Найбільш простий спосіб – це настояти обрану траву протягом 20-30 хвилин, після чого процідити. Такий настій потрібно вживати два-три рази на добу, як правило, перед їжею (все залежить від виду трави). Одна порція – один стакан. Лікарі рекомендують розбавляти такі відвари водою. Втім, знайте, що завжди потрібно звертати увагу на інструкцію, що додається до самого трав’яному збору – всі рецепти індивідуальні і підбираються відповідно до ваших потреб.

Однак все це досить узагальнено. Тепер варто докладніше розглянути, які способи схуднення на основі трав використовує народна медицина, які лікарські трави для схуднення мають найбільший попит і популярність сьогодні.

Найбільш ефективні і корисні трави

Обговорюючи схуднення за допомогою трав, варто виділити окремі види найбільш ефективних, дієвих рослин, на які Ви обов’язково повинні звернути увагу. Почнемо з зонтичної трави – зимолюбки.

Так, трава зимолюбка для схуднення застосовується в декількох варіантах: у вигляді настоянки, водного настою і відвару. Звичайно ж, головним позитивним властивістю цієї трави є швидке очищення організму від зайвих жирових відкладень, токсинів і зашлакованості. Крім того, зимолюбка має яскраво-вираженим, не менш значущим властивістю – сечогінну.

Розглядаючи сечогінні трави для схуднення, варто сказати, що саме зимолюбка – найбільш ефективна, цьому свідчать позитивні відгуки людей, які використовували її в даних цілях.

Не меншу популярність має трава морозник для схуднення, що впливає безпосередньо на кишечник. Делікатно його очищаючи, виводиться до 70% усіх шкідливих речовин, поліпшується мікрофлора. Приймати морозник краще натщесерце з ранку. Перед сном цю траву вживати не варто, тому що під час прийому морозника Ваш організм повинен перебувати в активному стані, тобто, пильнувати. Нижче на фото Ви можете ознайомитися із зовнішнім виглядом морозника.

Говорячи про те, які трави сприяють схудненню, неодмінно потрібно згадати і про сенну. Трава сени впливає на ШКТ за рахунок проносного ефекту, саме тому лікарі радять її використовувати при запорах. Однак будьте обережні – у великих кількостях сіна може завдати куди більше шкоди, ніж користі.

Мармарія, трава для схуднення з Єгипту, ще не завоювала серед нашого населення величезної популярності, проте її користь вже давно доведена. З такої трави готують так званий, бедуїнський чай, що дозволяє виводити холестерин, гальмуючий обмінні процеси і, що забруднює кров. Впливаючи на метаболізм, Мармарія позбавляє організм від шлаків, всіляких продуктів розпаду і всього іншого, що може заважати схудненню. Одну ложку Мармара потрібно додати в простій листовий чай, бажано, чорний. Можна готувати відвари трав з Мармара та інших рослин, наприклад, того ж морозника. Однак тут краще більш детально проконсультуватися з лікарем.

Популярна у нас трава гарцинія знайшла широке медичне застосування. Сьогодні її можна придбати і у вигляді таблеток, що дуже зручно і легко. Взагалі, таблетки для схуднення на травах – ідеальний варіант для тих, у кого щільний робочий графік, хто рідко буває вдома. Таблетки можна вживати в той момент, коли Ви цього потребуєте, не чекаючи, поки приготуватися відвар або чай. Ця індійська трава для схуднення в собі поєднує комплекс мікроелементів і речовин, що впливають як на ШКТ, так і на метаболізм. Лікарі рекомендують схуднення з використанням гарцинии і називають його найбільш щадним.

Кому протипоказано «трав’яне схуднення»?

Незважаючи на те, що трави, здавалося б, містять в собі багато макро-і міркоелементов, приймати їх можна далеко не всім. Як би там не було, це лікувальний засіб, перед початком прийому якого, необхідно довідатися в його необхідності. Особливо це стосується жовчогінних трав. Їх прийом заборонений при таких хворобах, як:

При прийомі жовчогінних засобів посилюється і без того істотне навантаження на печінку, що призводить до зниження антиоксидантів. Тому, збираючись приймати жовчогінні трави, зайвий раз відвідайте лікаря і здайте необхідні аналізи.

Ще одна помилка. Багато хто вважає, що худнучи з жовчогінними травами, можна позбутися від жовчних каменів. Однак це невірне міркування. Якщо камені вже встигли сформуватися, то самі по собі, вони не розчиняться – їх необхідно виводити з професійною допомогою медиків, найчастіше, з використанням спеціального обладнання. В даному випадку, цілющі трави можуть використовуватися як підтримує засіб.

Будьте обережні, застосовуючи трави та дивіться відео поради лікарів:

Що потрібно знати, збираючись худнути за допомогою трав?

Перед початком застосування трав варто взяти до уваги наступне:

Відвідайте лікаря і детально проконсультуйтеся з ним щодо Вашої ситуації. Поясніть, що збираєтеся худнути, розкажіть про перенесені хвороби – склавши повну картину, лікар зможе дати вам свої поради. Обов’язково готуйте відвари і настоянки згідно рецептами. Правильно зберігайте траву. Дотримуйтесь точну, зазначену в рецепті дозування.

Трави – це легкий спосіб привести своє тіло в норму, зробити його стрункішим і подтянутее. Всенеодмінно дотримуйтесь цим вимогам, щоб не спричинити серйозних наслідків і проблем зі здоров’ям, і тоді, приголомшуючий результат порадує вас незабаром!

Більше про схуднення читайте тут

________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Роз’яснення, щодо перебування автомобілів на території України з іноземною реєстрацією

Лілія Мочула штурмує мистецькі вершини Рима