in

Завершився фестиваль італійської пісні у Санремо

В Італії пройшов 62 фестиваль італійської пісні у Санремо Популярний італійський конкурс виконання пісень заснований і вперше проведений у італійському містечку Сан-Ремо у 1951 році. Велика кількість визнаних на сьогоднішній день зірок зобов’язані своєю популярністю саме Сан-Ремо. Серед цих яскравих імен – Адріано Челентано, Ріккі е Повері, Пупо, Андреа Бочеллі, Енріко Руджері, Джанна Нанніні, Рафаелла Кара, Тото Кутуньйо і Ерос Рамаццотті.

Цьогорічний фестиваль відкрив відомий співак і актор Адріано Челентано перетворив початок 62-го фестивалю італійської естрадної пісні у Сан-Ремо на політичний маніфест, повідомляє. Його поява на сцені супроводжувалася тривалим світловим шоу, що імітувало війну і бомбардування, потім із клубів диму, як на обкладинці диску, випущеного нещодавно, з’явився ветеран італійської сцени. Під час свого виступу Челентано говорив про європейську кризу, проблеми Італії, суверенітет, технічний уряд, референдум, Конституційний суд і цензуру державної телекомпанії RAI, яка проводить і демонструє в прямому ефірі фестиваль.

Разом із Челентано виступило також двоє інших ветеранів італійської естради: ведучий фестивалю Джанні Моранді і Пупо. 74-річний Челентано давно дотримується активної громадської позиції, він неодноразово висловлював бажання вести власну програму на телебаченні, що йому нібито не дозволяють впливові медіамагнати. Його поява на сцені «Аристону» стала родзинкою фестивалю. Однією з головних переваг форуму Сан-Ремо вважають те, що він триває в прямому ефірі і всі його учасники виступають живцем. У основному конкурсі цього року беруть участь 14 виконавців. Крім того, окреме змагання, що зветься цього року «Соціальна мережа Сан-Ремо», проходить між молодими талановитими виконавцями. Переможця обиратиме глядацьке журі, власну оцінку дадуть і музиканти оркестру.

Завершився фестиваль 18 лютого.

http://www.day.kiev.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

У Неаполі розпочався суд проти легенди світового футболу Марадони

Allarme randagismo: centri urbani invasi da cani aggressivi mentre aumentano i casi di abbandono