in

Заміж за мусульманина: до чого потрібно бути готовою

 Відносини з чоловіком, який сповідує Іслам – досить складна річ. Поки він залицяється до вас, це схоже на казку, але після вступу в законний шлюб, його дружина змушена буде відмовитися від багатьох своїх прав.

 

В інтимних відносинах: для дружини неприпустимо відмовляти чоловікові, якщо він побажає вступити з нею в статевий зв’язок.

Обачність в розмовах: дружині не годиться обговорювати сімейні справи з іншими. Інтимні стосунки подружжя — це та сфера, про яку взагалі ніхто із сторонніх нічого не повинен знати: така вимога повністю узгоджується з концепцією Ісламської скромності.

Покора чоловіку: це відноситься не тільки до інтимних стосунків (див. вище), але і до всіх інших сфер.

Єдиний випадок, коли дружина може не коритися чоловікові — якщо він йде проти Ісламу: в даному випадку послушність законам Аллаха повинна взяти верх над покорою людським вимогам. Наприклад, якщо жінка бажає тримати піст у місяць Рамадан або здійснювати молитви, а її чоловік з якої-небудь причини намагається перешкодити їй.

Але тут треба зазначити, що якщо ви бажаєте тримати який-небудь з необов’язкових постів, вам необхідно отримати на те згоду чоловіка: це пов’язано з його правом задовольняти свої статеві потреби тоді, коли він того бажає.

________________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Анконі (Марке) відбудеться виїздне консульське засідання

7 міфів про жіночі груди в які не варто вірити