in

Легендарний італійський клуб придбали росіяни

   Керівництво італійської “Парми” досягло угоди про продаж футбольного клубу російсько-кіпрському консорціуму. Нові власники придбали клуб з фінансовими труднощами за 5 мільйонів євро.

Передбачається, що вони також візьмуть на себе оплату боргів, залишених президентом Томмазо Джирарді.

Як повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на Lenta.ru та офіційний сайт “Парми”, про нових власників клубу відомо лише те, що вони є підприємцями нафтового сектора.

“Нам повідомили, що між сторонами досягнута принципова домовленість. Офіційно про угоду буде оголошено на наступному тижні. Ми знаємо, що Фабіо Джордано стане виконавчим віце-президентом. Можу сказати, що обидві сторони задоволені умовами”, – заявив генеральний директор “Парми” П’єтро Леонарді.

Клуб знаходиться в скрутному фінансовому становищі і не встиг вчасно погасити заборгованість із заробітної плати і виплати податків. З цієї причини команда найближчим часом може бути позбавлена очок. За інформацією італійських ЗМІ, “Пармі” потрібно 15-20 мільйонів євро інвестицій.

У минулому сезоні “Парма” посіла 6-е місце в чемпіонаті Італії і пробилася в Лігу Європи, проте через незадовільне фінансове становище не змогла отримати ліцензію УЄФА. У нинішньому сезоні клуб після 14-ти турів займає останнє 20-е місце в турнірній таблиці серії А, набравши шість очок.

http://espreso.tv

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Команди з Італії отримали найбільше представництво в плей-офф Ліги Європи

В Італії та Німеччині заарештовано 61 члена мафії ндрангета і конфісковано 30 мільйонів євро