in

Міняю жінку: життя дітей у італійській родині довело українку до сліз

В останньому випуску 10-го міжнародного сезону реаліті-шоу “Міняю жінку”дружина депутата керувала в італійському місті танцювальною школою, а мешканка Італії спробувала себе в ролі домогосподарки.

Тетяна – дружина депутата Прилуцької міськради. Разом з чоловіком вони виховують маленького сина. У побуті прилуцька красуня намагається до всього підходити творчо – починаючи від приготування сніданку для чоловіка, закінчуючи оформленням інтер’єру квартири. Через її гострий язик вони з чоловіком багато сваряться, хоча й швидко миряться.

Її “колега” за програмою Анастастія живе в італійському місті Віченца. Сюда вона переїла з Києва. Її чоловік – колумбієць Еммануель. Разом вони виховують двох маленьких дітей. Шість років тому пара вирішила відкрити власну школу танців, і тепер весь час працює по 20 годин на добу, щоб “розкрутити” її. Поки батьки на роботі, діти знаходяться поруч з ними. Шестимічну дитину залишають саму у кімнаті біля танц-класу.

Українка Тетянка була шокована таким ставленням до малюка і не змогла стримати сліз. Заклопотаний Еммануель не схотів її втішати, адже працює по 16 годин на добу.  А ось що так вразило італійку в Києві, що вона знепритомніла прямо в сесійній залі міськради, дивіться у відео.

Подробиці та ВІДЕО нового випуску “Міняю жінку” дивіться на сайті: http://goo.gl/VZBqwN

_______________________________________________

Більше новин:

 

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Верховна Рада узаконила трудову імміграцію

Молодий єгиптянин, засліплений ревнощами, тримав українку в полоні кілька  місяців