in

Найгучніші президентські розлучення

   Путін не єдиний президент в історії, який розлучився з дружиною після багаторічного шлюбу.

Путін розлучився з дружиною Російський президент Володимир Путін – не єдиний, хто опинився біля керма країни без жіночої підтримки. У Росії розпочав та закрив тему президентських розлучень Петро Перший. Вірну Євдокію імператор заслав у монастир. А натомість оженився на молодій Катерині Першій, йдеться в сюжеті ТСН.

Стосовно сучасної історії, то лише півроку витримала француженка Сесилія Саркозі. Після 20 років шлюбу вона зрадила французького президента з піарником та залишила Єлисейський палац.

Проте, Ніколя Саркозі одинаком проходив тільки чотири місяці, одружившись потім на красуні Карлі Бруні. Італійський мачо Сильвіо Берлусконі виплачує кралі-дружині рекордні аліменти. Чотири роки судів, і результат – три мільйони доларів за місяць. Саме у стільки Вероніка Ларіо оцінила 30 ть років подружнього життя та численних молодих коханок.

Розбите серце і в латиноамериканських лідерів. Гватемальця Альваро Колома дружина кинула заради того, щоби сісти на його президентське місце. А президент Перу Алан Ґарсія не зміг приховати всіх позашлюбних нащадків.

Нагадаємо, Володимир Путін заявив про розлучення з дружиною 6 червня на балеті “Есмеральда” у Кремлівському палаці.

http://tsn.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Незаконне брендове взуття до чернівецьких панянок не потрапить

В П’яченці через спеку помер трирічний хлопчик, якого батько забув в автомобілі