in

Переможницею фестивалю в Сан-Ремо стала співачка Емма

Переможницею 62-го фестивалю італійської пісні в Сан-Ремо стала співачка Емма, яка виконала на сцені легендарного театру “Арістон” пісню Non e l’inferno.

27-річна дівчина з Флоренції була відзначена професійним журі, а також телеглядачами, які взяли участь у голосуванні під час прямого ефіру Першого каналу державного італійського телебачення Rai.

Виконавиця, яка за свою професійну кар’єру випустила три альбоми, отримала головний приз – “Золоту пальму”, обійшовши 13 інших відомих на Апеннінах співаків.

Крім того, в Сан-Ремо в окремому конкурсі Sanremo Social брали участь вісім молодих співаків, для яких участь у фестивалі є важливою сходинкою у світ музики та італійського шоу-бізнесу. Серед них напередодні переміг 15-річний співак з Мілана Алессандро Казілло, який виступив з піснею E’vero.

Фестиваль проходив в знаменитому містечку на Лігурійському узбережжі Італії з 14 по 18 лютого. Згідно з регламентом, у ньому можуть брати участь тільки пісні італійською мовою, які до цього раніше ніде не виконувалися.

За прямою трансляцією кожного з п’яти вечорів-концертів стежили понад 10 мільйонів телеглядачів, а в день відкриття популярного конкурсу, коли на сцену театру “Арістон” вперше за довгий час піднявся Адріано Челентано, їх кількість досягла майже 14,5 мільйона осіб.

У перший вечір знаменитий співак, який виграв цей конкурс в 1970 році, виконав кілька своїх пісень, а також висловився на актуальні теми, у тому числі торкнувся економічних проблем Італії, і обрушився з критикою на церкву, журналістів і політиків. Цей виступ співака викликав великий резонанс і широко обговорювався в італійському суспільстві протягом всіх п’яти днів проведення популярного пісенного конкурсу.

Челентано, який, за інформацією італійських ЗМІ, за свій приїзд в Сан-Ремо отримав від організаторів в цілому близько 700 000 євро, знову піднявся на сцену в заключний вечір фестивалю, який давно вже став на Апеннінах культовим телевізійним конкурсом виконавців італійської поп-музики.

Вперше фестиваль в Сан-Ремо пройшов в 1951 році. Крім Челентано за час існування конкурсу його переможцями ставали такі відомі співаки як Тото Кутуньйо, Ерос Рамаццотті і Андреа Бочеллі.

 

http://ukranews.com

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

На Італію припадає 50% хабарів Євросоюзу

Марокканець ударив українку ножем, бо відчував себе “нечистим”