in

Поради для жінок: як виглядати красивою і свіжою зранку?

А так хочеться, прокинувшись, виглядати бадьоро і свіжо! Виявляється – це можливо! Тож давайте спробуємо на собі випробувати ці маленькі хитрощі, та радіти кожному відображенню у дзеркалі разом!

 

Поради для жінок: як виглядати красивою і свіжою зранку? Не секрет, що кожна жінка прагне виглядати привабливо і доглянуто. Сучасний світ влаштований так, що часу на себе, на жаль, завжди катастрофічно не вистачає. А так хочеться, прокинувшись, виглядати бадьоро і свіжо! Виявляється – це можливо! Тож давайте спробуємо на собі випробувати ці маленькі хитрощі, та радіти кожному відображенню у дзеркалі разом!

Насамперед, потрібно усвідомити – щоб зранку добре виглядати, потрібно увечері зробити для цього все можливе. За півгодини до сну необхідно провітрити кімнату, оскільки свіже повітря є запорукою міцного і здорового сну. Відомо, що кисень дуже корисний для шкіри, тому спати потрібно тільки в приміщенні наповненому чистим повітрям – краще з відкритою кватиркою у вікні.

На ніч потрібно ретельно вмиватися, щоб позбутися залишків косметики і забруднень. Крем рекомендується наносити тонким шаром, інакше він буде діяти як маска і порушувати природний доступ повітря у шкіру.

pic

Не можна ввечері пити багато рідини, оскільки це провокує набряки. Дивлячись на своє набрякле обличчя, навряд чи виникне бажання посміхатись власному відображенню. Також не варто їсти солоне, оскільки така їжа затримує рідину в організмі, а це основна причина «мішків» під очима.

Перед сном рекомендують приймати розслаблюючу ванну з сіллю, яка допоможе позбавитися від шлаків і зробить сон більш міцним. Після такої ночі бадьорий вигляд стане вашим супутником на увесь день.

Відомо, що кофеїн сильно бадьорить нервову систему, тому не рекомендується пити каву після шістнадцятої години дня. Також варто відмовитися від прийому алкоголю за кілька годин до сну.

Не потрібно заплітати на ніч волосся, оскільки гумки і шпильки пошкоджують волосся під час сну. Щоб зачіска добре збереглася до ранку, треба спати на шовкових подушках або пов’язувати шовкову хустку. Якщо волосся дуже довге і густе, то можна заплести легку косу, але без вузлів і гумок. Щоб позбавитися від засобів укладки, потрібно вимити голову або просто ретельно розчесати волосся.

pic

Щоб хребет не скривлювався, матрац потрібно вибирати жорсткий, а подушки невисокі. Спати краще на спині, так як ця поза дозволяє уникнути утворення червоних смуг на обличчі від подушки.

Дуже корисно вранці приймати контрастний душ, а вмиватися краще відваром ромашки. Якщо «синці» під очима все-таки з’явилися, то можна позбавитися від них за допомогою звичайної заварки. Після компресів з чаю рекомендується нанести зволожувальний крем, який згладить дрібні зморшки.

pic

І насамкінець, щоб з самого ранку одержати заряд бадьорості, бажано випити чашку зеленого чаю з декількома шматочками чорного шоколаду.

Тож будьте красиві щодня!

Сподобалася стаття? Поділіться нею у соціальних мережах. Дякуємо.

______________________________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Смс з Добрим Ранком для коханих та побажання вдалого дня

Як здивувати коханих у День святого Валентина