in

“Римські канікули” Вуді Аллена

   Вуді Аллен презентував свій останній фільм “To Rome with Love” – “Римські канікули” у місті, яке його надихнуло.

Це серія епізодів, що відбуваються в залитому сонцем Вічному місті і віддзеркалюють деякі стереотипи. У фільмі знявся сам Вуді Аллен, який окрім режисерської роботи та написання сценарію, вперше за шість останніх років з’явився на екрані ще й в якості актора:

“Усі американці у захваті від італійських акторів, ми росли, дивлячись чудові італійські фільми. А італійська мова … все, що я пишу, звучить краще по-італійськи. Коли це по-англійськи, це звучить добре, але коли ви чуєте це італійською – це звучить як справжнє кіно.”

“Римські канікули” – останній з низки фільмів, знятих Вуді Алленом в європейських містах. Був фільм «Вікі Крістіна Барселона», а потім «Опівночі в Парижі”, який торік отримав Оскар за кращий сценарій.

Пенелопа Круз грає у фільмі високого класу повію, яка опиняється в готелі у номері не того, як очікувалося, чоловіка. Актриса висловила вдячність режисеру за нагоду знятися у фільмі:

“Я просто люблю проводити з ним час. Я працювала з одним з моїх найулюбленіших режисерів усіх часів, який надав мені цю дивовижну можливість, і я завжди буду вдячна йому за довіру.”

Вуді Аллен грає невротичного американського батька, який приїздить з дружиною до Рима, щоб зустрітися італійським нареченим дочки.

Деякі італійські критики нарікають, що новий фільм американського режисера занадто сильно спирається на старі стереотипи.

Італійський актор Роберто Беніньї зіграв роль Леопольдо Пізанелло, нудного чоловіка середніх років, який прокидається вранці, щоб стати найвідомішою людиною в Італії:

“Коли ми знімали цей фільм, в Італії все було схоже на те, що зображується Алленом. Тому що у нас був прем‘єр-міністр (Сильвіо Берлусконі), Умберто Боссі, були ескорти, сонце. Зараз у нас дощ, безробіття, Монті (нинішній прем‘єр-міністр), в результаті, ситуація сильно змінилася.”

http://ua.euronews.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Вилучено велику партію наркотиків

В Італії розслідують зв’язки партії і мафії