in

Україна та Італія починають спільно знімати кіно

 Взимку 2016 року в Україні розпочнуться зйомки художнього фільму “Ізі”, який стане першою в історії копродукцією України та Італії. Режисером та сценаристом картини виступить Андреа Маньяні.

“Ізі” розповість глядачам про те, як приїзд італійця Ісідоро до карпатського села назавжди змінює головного героя та допомагає йому віднайти втрачені точку опори та відчуття радості життя.

“Ідея фільму з’явилася в мене кілька років тому, і я одразу написав сценарій. Мені здається, що Карпати – ідеальне місце для мого героя: там він обов’язково знайде нове натхнення. За жанром “Ізі” буде комедією, що вальсує із роуд-муві. Пам’ятаєте картину “Маленька міс Щастя”? За атмосферою, сподіваюся, мій фільм буде схожим на неї, хоча, звичайно, історія зовсім інша”, – розповів Cultprostir Андреа Маньяні.

Комедією “Ізі” Держкіно повертається до фінансування виробництва і розповсюдження національних і копродукційних фільмів. На цьому наголосив голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко під час презентації кінопроекту “Ізі”.

“Цей проект для нас є значущим через те, що це перша українсько-італійська копродукція, і для нас дуже важливо працювати разом з італійськими колегами, бо Італія – велика кінематографічна країна. Цим проектом Держкіно повертається до фінансування повнометражних ігрових фільмів і взагалі до фінансування виробництва та розповсюдження національних і копродукційних фільмів. Так сталося, що першим проектом, з яким ми можемо підписати договір, – очевидно, вже цього тижня – і профінансуємо до кінця поточного місяця, буде проект “Ізі”, – наголосив Іллєнко.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія посилює перевірки безпеки в аеропортах через аварію А321

У ”Прийма” в Турині. Чи підкорить Василь італійський футбол?..