in

У відпустку. Не пропустіть найцікавіші заходи України

   Повертаючись у відпустку в Україну, хочеться зануритися в колорит рідного краю, та запастися на весь рік гарними враженнями. Пропонуємо відвідати “Україна фест – серпень 2013” заходи якого відбуватимуться по усій території України. Будемо раді, якщо порекомендуєте інші.

Останній місяць літа приготував чимало фестивальних сюрпризів. Особливо щедрим він буде для поціновувачів мистецтва лицарських боїв. Одразу на трьох майданчиках – у Київській і Львівській областях та Криму пройдуть театралізовані реконструкції історичних битв, рицарські турніри та богатирські забави.

Шанувальників фольклору чекають у гості львівський “Етновир” і тернопільскі “Дзвони лемківщини”. Тих, кому до вподоби екстремальні види спорту, збирає “Z-Games”, а прихильників сучасної музики – “Захід 2013”.

Апогеєм фестивального літа стане традиційний “Сорочинський ярмарок”.

Детальніше із святковою програмою серпня знайомить інфографіка Укрінформу.

Фестивалі серпня пройдуть під дзвін мечів. Інфографіка

Інфографіка Укрінформу. Україна фест – серпень 2013. На ілюстрованій схемі показано населені пункти України, в яких відбудуться найбільш знакові фестивальні події липня. Це Львів, с. Урич та c. Родатичи у Львівській області, м. Монастириська Тернопільської області, м. Судак та с. Поповка в АРК, с. Копачів у Київській області, м. Гола Пристань у Херсонській, с. Великі Сорочинці на Полтавщині. Дано також стислу інформацію про програму культурно-мистецьких заходів, вказано дати їх проведення. Так, 2-4 серпня триватиме фестиваль історичної реконструкції “Ту Стань! – 2013”, 2-4, 9-11, 16-18, 23-25 серпня збиратиме учасників і гостей рицарський фестиваль “Генуезький шолом”, на 3-4 серпня запрошують “Дзвони Лемківщини 2013”, 14-19 серпня екстремалів очікує “Z-Games”, 16-17 серпня розіб’є намети фестиваль”Билини стародавнього Києва”, 16-18 серпня шанувальники музики з’їжджаються на “Захід 2013”, 17 серпня Херсонщина пригощає гурманів на святі “Український кавун – солодке диво”, 21-25 серпня у Львові нуртує “Етновир”, і нарешті, 20-25 серпня всіх запрошує “Сорочинський ярмарок 2013”.

Україна фест – серпень 2013. На ілюстрованій схемі показано населені пункти України, в яких відбудуться найбільш знакові фестивальні події липня. Це Львів, с. Урич та c. Родатичи у Львівській області, м. Монастириська Тернопільської області, м. Судак та с. Поповка в АРК, с. Копачів у Київській області, м. Гола Пристань у Херсонській, с. Великі Сорочинці на Полтавщині. Дано також стислу інформацію про програму культурно-мистецьких заходів, вказано дати їх проведення. Так, 2-4 серпня триватиме фестиваль історичної реконструкції “Ту Стань! – 2013”, 2-4, 9-11, 16-18, 23-25 серпня збиратиме учасників і гостей рицарський фестиваль “Генуезький шолом”, на 3-4 серпня запрошують “Дзвони Лемківщини 2013”, 14-19 серпня екстремалів очікує “Z-Games”, 16-17 серпня розіб’є намети фестиваль”Билини стародавнього Києва”, 16-18 серпня шанувальники музики з’їжджаються на “Захід 2013”, 17 серпня Херсонщина пригощає гурманів на святі “Український кавун – солодке диво”, 21-25 серпня у Львові нуртує “Етновир”, і нарешті, 20-25 серпня всіх запрошує “Сорочинський ярмарок 2013”.

Джерело УКРІНФОРМ

Читайте також:

Сайт підтримки фестивального руху в Україні

10-11 серпня Фестиваль «НА МЕЖІ ТИСЯЧОЛІТЬ – ПІДГОРЕЦЬКИЙ ЗАМОК»

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

10-11 серпня Фестиваль «НА МЕЖІ ТИСЯЧОЛІТЬ – ПІДГОРЕЦЬКИЙ ЗАМОК» запрошує до Музею народної архітектури і побуту «Шевченківський гай»

Робота сайту відновиться 26 серпня