in

У Неаполі розпочався суд проти легенди світового футболу Марадони

Судовий процес проти легендарного аргентинського футболіста Дієго Армандо Марадони, обвинуваченого на Апеннінах в ухиленні від сплати податків, почався в Неаполі. Про це повідомляє агентство TMNews.

Податкові органи Італії звинувачують зірку світового футболу в тому, що, коли в 1980-і роки Марадона виступав за неаполітанський футбольний клуб “Наполі”, у нього виник солідний борг перед фіскальними органами країни через несплату низки податків. У зв’язку з цим аргентинець повинен сплатити італійській скарбниці 38 мільйонів євро штрафу, чого він досі не зробив.

На думку адвоката аргентинця, футболіст є “справжньою жертвою” “поверхневих” методів роботи з боку Equitalia – державного органу Італії, що займається збором податків та стягненням заборгованостей з громадян.
Непрості відносини аргентинця з італійськими податковими органами стали причиною низки затримань Мародони і конфіскації деяких його особистих речей.

Як повідомляли Ukranews, наприкінці грудня екс-тренер збірної Аргентини Марадона повинен постати перед судом в Аргентині у справі про корупцію.

Футболіст звинуватив свого колишнього партнера Серхіо Батісте в тому, що він вимагав у футболістів гроші за потрапляння до основного складу, а той подав до суду, звинувативши Марадону у наклепі і неповазі.

 

http://www.ukranews.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Монті: Італія надійно захищена від дефолту Греції

Завершився фестиваль італійської пісні у Санремо