in

Чого чекати від чоловіка, який вже був одружений

Розлучений чоловік – це істота, оповита покривалом міфів і легенд. І найголовніша легенда – це, звичайно, страшилка про «жахливу колишню». Насправді куди важливіше те, що розведені чоловіки діляться на кілька типів. Зараз розповімо, як їх розпізнати.

 

Чого чекати від чоловіка, який вже був одружений

 

Чоловіків, «вживаних», досить багато. Вельми сумна статистика стверджує, що кожен третій шлюб закінчується розлученням, відповідно, ряди розлучених особин сильної статі регулярно поповнюються. Розлучені чоловіки після такого серйозного кроку, як розлучення, починають освоювати нову модель поведінки, і у кожного вона своя.

 

Папуга Кеша. Дуже сумує за своєю колишньою дружиною. Незважаючи на те що спочатку сам хотів розриву, потім сильно пошкодував про це. Колишня дружина – сенс усього його життя. Неймовірно хоче відновлення стосунків. Такого чоловіка можна одружити на собі, якщо він знайде в тобі риси своєї колишньої, а тобі вдасться стати для нього незамінною супутницею, здатною прийти на допомогу завжди і всюди. Головне показати – без тебе він не зможе зробити й кроку.

 

Блудний папуга. Він теж сильно сумує, але не за колишньою, а за їхніми стосунками. Тому хоч повернутися в колишню сім’ю йому і не занадто хочеться, вирішення більшої частини питань своїх родичів, включаючи колишню дружину, він бере на себе. Такий чоловік готовий до серйозних стосунків, але зважитися на шлюб йому важко. Ваші взаємини повинні затьмарити його колишній досвід. Але будь готова, що він постійно буде прикручувати лампочки в колишньому будинку. І найчастіше на шкоду часу, який міг би провести з тобою.

 

Вільна птаха. Після розлучення він цілком і повністю насолоджується вільним життям. Обтяжувати себе він не має наміру і готовий хіба тільки на недовгі стосунки. Нову пасію розцінює виключно як можливість добре провести час. Такий чоловік не буде занадто шанобливо до тебе ставитися. А ваші стосунки буде розцінювати не так серйозно, щоб думати про твої переживання.

 

вольная птицаПтах Фенікс. Ситуація складніша. Розлучення для нього – немов відродження з попелу. Свобода і вільні стосунки – сенс його життя. Він не готовий навіть на короткочасні романи. Користується жінками і змінює їх частіше, ніж рукавички. При цьому намагається не обирати жінок вищих його за соціальним статусом. У нього є страх, що красива і розумна партнерка закохає його в себе, що призведе до повторення сумного досвіду під назвою «шлюб».

 

Жінконенависник. Після невдалого шлюбу ненавидить весь жіночий рід. Колишня дружина – втілення пекла в його житті. Готовий до стосунків, але не завжди серйозно налаштований. Може зважитися на серйозні взаємини лише, щоб помститися своїй колишній дружині. Тому на велику і світлу любов із таким хлопцем розраховувати не варто.

 

женоненевисткиСновида. Чоловіки після розлучення досить часто втрачають свої життєві орієнтири. Колись усталене життя різко змінюється, а підлаштуватися під нові обставини чоловікам не так просто. Подібна модель поведінки зустрічається досить часто. Як правило, такий чоловік готовий на нові стосункм, причому розглядає свою нову кохану в якості майбутньої дружини. Головне – зайняти місце «царя в голові», яке колись займала його колишня дружина, і наставити його на правильний життєвий шлях.

 

Вічна дитина. Ці чоловіки розлучилися з попередньою коханою, тому що любили доти, поки дружина була йому хорошою мамою. Від дружини він вимагає багато уваги, ласки і турботи. Якщо якість цих складових починає зменшуватися (наприклад, після народження дитини, коли жінка багато уваги приділяє малюкові), він миттєво жадає розриву. Імовірність того, що він зміниться поруч із тобою, дорівнює нулю.

_____________________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Визнання прав гомосексуальних пар в Італії. Що це принесе іммігрантам?

Учені з’ясували, хто більш схильний до повноти