in

Чому Клуні розлучився з Елізабеттою Каналіс?

Актор і режисер Джордж Клуні розлучився з італійською моделлю і актрисою Елізабет Каналіс, яких світові ЗМІ два роки вважали зарученими.

“Ми більше не разом. Це дуже складна ситуація, і ми просимо поставитися до нашого приватного життя дбайливо”, – звернулися до громадськості знаменитості. Чутки про розлад між Клуні і Каналіс ходили вже кілька місяців, проте всього два тижні тому їх бачили разом на озері Комо, де у американського актора вілла.

Тим часом, знову вільний Клуні відкриє своїм фільмом “Березневі іди” (The Ides of March) Венеціанський кінофестиваль, який пройде з 31 серпня по 10 вересня.

Нагадаємо, Джордж Клуні та Елізабет Каналіс познайомилися в Римі в липні 2009 року і майже відразу ж почали зустрічатися. За Джорджем Клуні вже давно закріпилася репутація принципового холостяка, який скоріше дасть відрубати собі руку, ніж із кимось одружиться.

Мминулого тижня Каналіс зізналася в інтерв`ю журналу Chi: “Я по-справжньому вірю в шлюб. І точно знаю, що в майбутньому вийду заміж. Втім, – обмовилася вона, – зараз мене все влаштовує як є, я щаслива”.

 

 

ТСН

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Секрет реєстрації у Міжрегіональному центрі видачі паспортних документів

Кабмін суттєво підняв вартість віз для іноземців