in

Як найкраще вивчати італійську мову самостійно?

Італійська мова має свої особливості, що дуже важливо відзначити, якщо ви вивчаєте мови  самостійно.

 

 

Startup Stock Photos

 

Італійська мова

 

Для знавців англійської мови, які бажають вивчити італійську з нуля, в нагоді стане сервіс Memrise. Він розрахований загалом на вивчення нових слів, які розподілені по категоріях (за рівнем володіння мовою, темами і т. д.). Але також на деяких курсах можна почути озвучування різних словосполучень і речень. Для тих, хто вже вивчав італійську, але хоче підвищити рівень володіння цією мовою, в нагоді стане сервіс Italianoperstranieri, де зібрані найкращі навчальні матеріали, підручники і посібники. Всі матеріали викладені італійською.

 

Зручні уроки від BBC як завжди пропонують великий вибір матеріалів різного типу. Аудіювання, відеоуроки, курси і тести, ТВ-передачі, словник і безліч інших корисних вправ знайдуть для себе ті, хто непогано знає англійську. Для поповнення словникового запасу дуже зручним помічником стане сайт Languageguide, він пропонує велику базу слів за категоріями. Обравши категорію, ви потрапляєте на сторінку із зображеннями. Перемістивши курсор на картинку, ви побачите правопис слова італійською, і його правильну вимову.

 

Україномовний ресурс Lingohut пропонує більше 100 уроків з італійської. Кожен з них направлений на поповнення вашого словникового запасу новими словами і виразами, також сервіс пропонує декілька зручних вправ для заповнення матеріалу. Даний ресурс пропонує уроки і для іспанської мови. Правила читання італійською ви зможете знайти на сайті Primalezione, це лише один з більш ніж 30 уроків італійської для початківців. Також пропонуємо україномовний канал на Youtube – Prima Lezione. Тут ви знайдете теоретичну базу з граматики, лексики, цікаві факти про Італію та корисні поради по вивченню мови для початківців. Цікаві відеоуроки також пропонує канал сайту SpeakAsap. Тут ви знайдете невеличкі ролики з найважливішими правилами та теорією граматики в італійській. До того ж, під час перегляду роликів можна перейти на сайт і почитати більш докладні статті про те чи інше правило.

 

Сайт Terralatina включає в себе уроки як для тих, хто прагне вивчити італійську, так і для охочих добре знати іспанську. Тут ви знайдете докладне пояснення різних аспектів граматики цих мов, а також зможете закріпити отримані знання за допомогою вправ. Також тут можна знайти невеличкі тексти на різні теми, і перелік слів з їх перекладом після них. Це допомагає навіть новачкам зрозуміти текст іноземною мовою, маючи лише переклад основних слів.

 

Startup Stock Photos

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українські туристи спробували розігнати прихильників “русского міра” в Венеції

З ким побореться Джамала за місце у фіналі. Ось як голосувати з Італії