in

Історія найкращої моделі США, яка має українське коріння

Дарія Вербова входить у десятку найоплачуваніших моделей світу.Її красу називають палаюче-крижаною, а її ходу порівнюють із хвилями океану.

Сама ж модель від таких епітетів лише ніяковіє і впевнено носить ще один титул – найскромнішої моделі.

Народилась Дарія у Кракові, але обоє батьків – українці. Коли дівчині виповнилося 3 роки, сім’я переїхала знову – цього разу до Канади. Тут разом із братом Орестом і сестрою Оксаною протягом 4-х років ходила в українську недільну школу та регулярно відзначала українські свята.

Про модельний бізнес ніхто й не думав, але так сталось, що мама однокласниці відкрила своє модельне агентство і передусім оглянула подруг своєї доньки. Дарія яскраво вирізнялась, щоправда тоді її кар’єра просувалась мляво.

Дівчина мало не поставила хрест на будь-яких спробах підкорити подіум. Та перед вступом до університету, у 2003 році, вирішила трохи підзаробити грошей на декількох показах мод – цього разу її помітили.

Всього за один рік манекенниця остаточно перейшла в категорію “топ”, а в гонорарах постійно зростала кількість нуликів. Дарія брала участь у рекламних кампаніях таких відомих брендів як Yves Saint Laurent, Versace, Louis Vuitton, Gucci, Prada та Chanel.

2005 року газета The New York Time назвала її моделлю № 1 у США, на обкладинках Vogue вона з’являлась 50 разів, і саме їй найчастіше доручають відкривати і закривати покази.

У 2008 канадці, захоплені успіхами Дарії, відкрили для неї зірку на Алеї слави в Торонто. Серед інших моделей такої честі удостоєна лише Єва Евангеліста.

Зараз їй 32 роки, але контрактів стає не менше. Компанія Lancome уже 11 років не хоче нічого чути про зміну обличчя бренду. Так, лише торік українка заробила 4,5 мільйони доларів.

У численних інтерв’ю модель розповідає про свою дружню сім’ю. З братом Орестом вони навіть знялися разом для журналу Vogue. Дівчина запевняє, що вміє готувати борщ, вареники і пампухи, в її телефоні завантажені декілька українських музичних груп. До того ж Дарія не боїться продемонструвати на камеру свою українську мову.

Під час подій на Євромайдані модель побувала у Нью-Йорку на протесті проти свавілля влади, прокоментувавши в соціальних мережах, що Україна належить українському народові.

____________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Лихоманка у FB: як позбутися масового вірусу

Вперше в історії Римом керуватиме жінка