in

Італійська барменша прославила грудьми свій бар

У містечку Банголо Мелло на півночі Ломбардії є один бар, в якому завжди повно чоловіків, але жінка зазвичай лише одна. У закладі працює Лаура Маггі, яка приваблює відвідувачів своїм вбранням.

У той час, як чоловіки весь вільний час проводять в компанії привабливої барменші, їх дружини і дівчата вимагають від влади вигнати Лауру з міста. На їхню думку, вона дозволяє собі надмірно нескромні вбрання і поводиться аморально.

Мер міста встала на сторону прекрасної половини і заявила про те, що 34-річна барменша є загрозою громадському порядку. Все через те, що вона носить міні-спідниці, високі підбори і майже неприкриває груди.

В місто з’їжджаються чоловіки з околиць до 100 кілометрів. Припарковуючи автомобілі, вони порушують правила, адже перегороджують рух пішоходам.

“Для дівчини не є злочином користуватися своєю зовнішністю. Але чоловіки не повинні бути так легко обмануті зовнішнім виглядом”, — каже мер.

Facebook група — “Друзі Лаури Маггі” на підтримку барменші  залучила більше 5 000 прихильників.

Маггі сказала, що не розуміє про що весь цей шум, і була вкрай здивована тим, що в італійській пресі її називають “секс-бомбою”, повідомляє ANSA.

http://24tv.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Проти альпійського тунелю протестують в усій Італії

На вуличні бої в Італії змарнували майже 100 тис кілограмів апельсинів