in

Італійські науковці висунули теорію, чому геї не зникнуть

   Італійські дослідники вважають, що чоловічий гомосексуалізм може бути безпосередньо пов’язаний з геном, який несуть матері, пише The Daily Mail.

Згідно з теорією еволюції, гомосексуальність як ознака не зможе довго існувати, бо не передбачає сексуальних стосунків з жінками, а отже, і продовження роду. Проте дослідження італійського науковця Андреа Камперіо Чіані з Університету Падуї в Італії показують, що існує зв’язок між геями та їхніми матерями, а також тітками по материнській лінії: ці жінки, як правило, мають значно більше дітей, ніж родички гетеросексуальних чоловіків.

Цей факт, на думку Чіані, виступає підтвердженням теорій, за якими ген, який призводить до чоловічого гомосексуалізму, призводить і до високих показників репродуктивної здатності у жінок. Таким чином, незважаючи на те, що “гей-ген” не може передаватися безпосередньо, він може залишатися і передаватися в сімейному наборі генів з покоління в покоління.

Поки що точно невідомо, один ген або все ж кілька відповідають за таку поведінкову характеристику, проте, за припущенням італійських дослідників, можна говорити про те, що передається він (або вони) в Х-хромосомі. Чоловіки успадковують тільки одну Х-хромосому – від своєї матері, і якщо вона містить “гей-ген”, то, найімовірніше, чоловік буде гомосексуалістом, а його мама і родички по її лінії, ймовірно, матимуть багато дітей, уточнює The Huffington Post.

При цьому видання зазначає, що раніше дослідники вважали, що цей ген (або гени) по-різному впливають на представників обох статей: так, чоловіків він робить гомосексуальними, а жінок більш нерозбірливими в своїх сексуальних зв’язках. Однак як показало дослідження, в якому брали участь матері як гетеросексуалів, так і геїв, замість збільшення розбещеності “гей-ген” робить жінку більш привабливою для чоловіків, передає NEWSru.com.

Жінки, що мають цей ген, рідше страждають гінекологічними захворюваннями, а також рідше відчувають ускладнення під час вагітності, уточнив Чіані. Ба більше, вони схильні бути екстравертами, а також більш глузливими, щасливими і розслабленими, вони менше зациклюються на сімейних проблемах і соціальних побоюваннях. “Іншими словами, порівняно з рештою вони ідеально підходять для чоловіків”, – пояснив науковець. Так, приваблюючи багатьох чоловіків, “гей-ген” дозволяє жінці зробити вибір на користь найкращого, того, хто здатен на вироблення більшого потомства.

Нагадаємо, міністр охорони здоров’я Індії заявив, що гомосексуалізм є небезпечною хворобою, яка “швидко поширюється” в його країні. За словами Гулям Набі Азада, секс між геями є “протиприродним”.

http://newsru.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія та Іспанія просять Януковича пустити до Тимошенко своїх дипломатів

Ухвалення закону про мову – політичний бандитизм