in

Італієць, який зворушив всіх своєю любов’ю до українки, помер перед приїздом до коханої

   В Італії 10 серпня помер 91-річний Луїджі Педотто, який раніше відкрив у Києві пам’ятник закоханим у Маріїнському парку.

Чоловік, який протягом усього життя сильно любив українку Мокрину Юрзук, помер за кілька днів до запланованої поїздки в Україну, пише “Сегодня”.

Як розповіла онука Мокрини Юрзук Олена: “Досі шоковані і не віримо, що це сталося. Адже тільки в травні ми були на відкритті пам’ятника нашої бабусі і Луїджі в Києві. Вона не могла приїхати на відкриття за станом здоров’я. А дідусь був бадьорий і веселий. Він багато жартував і здавався найщасливішою людиною на землі! Він тоді так і не приїхав до нас в Кривий Ріг. Обіцяв бути в серпні, приблизно в 10-х числах. І ось 10-го його не стало… А вже 11-го його поховали на міському кладовищі в містечку Кастель-Сан-Лоренцо”, – розповіла вона. 

За словами жінки, Луїджі рідко скаржився на здоров’я: “Він нікому не говорив про свої болячки, навіть рідним. Був справжнім чоловіком, воїном. Наскільки мені відомо, помер від серцевого нападу. Вчора я дзвонила його невістці Кармеліні. Спілкувалися за допомогою словника. Я висловила їй співчуття від нашої сім’ї. Вона цікавилася, як себе почуває Марія. Обіцяла зателефонувати через кілька днів”.

При цьому рідні поки не говорять Мокрині про смерть Луїджі. “Навіть і не знаємо, як це зробити. Вона вже поховала одного чоловіка, і ми не знаємо, як ця звістка позначиться на її здоров’ї. Вона, до речі, почуває себе краще. Навіть кілька разів цікавилася: “Не дзвонив Луїджі?” Адже він завжди приїжджав до неї в серпні, ми всією сім’єю зустрічали на вокзалі”, – каже внучка.

Нагадаємо, італієць Луїджі Педутто і українка Мокрина Юрзук познайомилися в австрійському таборі для військовополонених під час Другої світової, доля розлучила їх, але Луїджі знайшов свою Марію через 60 років після розлуки.

http://tsn.ua/ukrayina/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійська поліція буде видворяти з дому чоловіків, які б’ють своїх дружин

Чому жінки не повертаються назавжди?