in

Євро-2012: іспанці перемогли, але в італійців з’явилося завзяття

   Іспанці дали волю емоціям після тріумфу їхньої національної збірної з футболу на Євро-2012. “Червона фурія” у фінальному матчі чемпіонату на стадіоні “Олімпійський” в Києві обіграла італійську “Скуадру Адзурру” – 4-0.

В ніч з неділі на понеділок море з червоного та жовтого кольорів накрило вулиці Мадрида. Іспанська національна збірна з футболу зберегла титул чемпіона Європи, та є чинним чемпіоном світу. Ба більше, іспанці вже метикують, як перемогти на наступному мундіалі, що відбудеться в Бразилії в 2014 році.

А от італійські уболівальники можуть радіти лише титулові фіналістів для їхньої національної команди з футболу. На Євро-2012 Італія блискуче перемогла німців у півфінальному матчі, водночас в іспанців було більше часу, аби відновитися після переможної серії пенальті у півфінальній грі з португальцями.

“Це дуже сумно, вже після другого голу іспанців все закінчилося, але ми на другому місці і це добре”, – підбадьорює італійський уболівальник.

“Це розчарування, але очікуване. Зрештою іспанці заслужили перемогу, хоч і не з таким рахунком – 4-0. Утім, ми досі вболіваємо за Італію і сподіваємося на наступний мундіаль”, – каже інша уболівальниця.

Кореспондента Євроньюз в Італії розповідає: “Для італійців – це наче напівповна склянка. Друге місце подарувало сплеск завзяття в італійському футболі, після скандалів з договірними матчами та таємними парі”.


Euronews

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Податкові знижки за утримання дітей

Сурогатна матір — вінничанка не віддає біологічним батькам з Італії хлопчиків-двійнят