in

Визначилися всі фіналісти Євро-2013

   Крім господарів турніру, ізраїльтян, на Євро-2013 зіграють Іспанія, Росія, Англія, Норвегія, Німеччина, Італія і Нідерланди.

Норвегія – Франція uefa.com Норвежці піднесли головну несподіванку плей-офф раунду У вівторок завершився плей-офф раунд за вихід у фінальну частину молодіжного чемпіонату Європи-2013 у Ізраїлі. Крім господарів, на турнірі зіграють Іспанія, Росія, Англія, Норвегія, Німеччина, Італія і Нідерланди.

Найдраматичніше протистояння у плей-офф відбулося у парі Норвегія – Франція. Програвши перший матч з рахунком 0:1, “вікінги” удома перемогли французів з рахунком 5:3 (на 67-й хвилині французи “горіли” чотири м’ячі). Інша скандинавська команда – збірна Швеції – дала бій італійцям, але на цьому кривдник української “молодіжки” прощається з мріями про Євро-2013 – 0:1, 2:3. Англійці двічі обіграли сербів по 1:0. А німці після домашньої нічиєї зі Швейцарією обіграли “банкірів” на виїзді – 1:1, 3:1. В інших парах (Росія – Чехія, Данія – Іспанія та Нідерланди – Словаччина) питання переможця дуелі було вирішене ще в першому матчі.

Жеребкування фінальної частини відбудеться 28 листопада. Сам турнір пройде з 5 по 18 червня. Нагадаємо, що збірна України посіла третє місце у своїй відбірній групі. ЄВРО-2013.

Учасники фінального турніру

ІЗРАЇЛЬ

ІСПАНІЯ

РОСІЯ

АНГЛІЯ

НОРВЕГІЯ

НІМЕЧЧИНА

ІТАЛІЯ

НІДЕРЛАНДИ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Націоналісти побраталися

Чорнобиль наново заселяють нелегали, вже є ціла вулиця