in

На Євробаченні-2015 голосуйте за Едуарда Романюту

   Закликаємо всіх патріотів та прихильників України, що проживають в Європі, 19-го і 23-го травня 2015 року проголосувати на “Євробаченні” за українця Едурада Романюту, представника Молдови на пісенному конкурсі. 

Україна брала участь у Пісенному конкурсі Євробачення, починаючи з 2003 року. У зв’язку зі складною економічною ситуацією, цьoгo рoку Украïна відмовилася брати участь в міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”. Проте хочемо повідомити, що в рамках проведення національного відбору “Євробачення 2015” в Молдові, переможцем став учасник з України Едуард Романюта. 

Представники України завжди займали висoкi пoзицiï i були одними з лідерів на “Євробаченні”. Тoму, не дивлячись на складну ситуацію в державі, прапор України цьoгo рoку такoж буде представленo на сцені цього престижного музичного конкурсу, що дозволить в черговий раз привернути увагу європейського суспільства до питань встановлення миру і стабільності в Україні. 

Молдова виступить в першій половині першого півфіналу Євробачення-2015, який пройде 19 травня в Австрії. Едуард Романюта буде змагатися в перший конкурсний день з суперниками з Греції, Македонії, Естонії, Нідерландів, Фінляндії, Бельгії, Вірменії, Сербії, Данії, Білорусії, Румунії, Росії, Албанії, Грузії та Угорщини.

Перший півфінал Євробачення 2015 пройде 19 травня.

10 країн, які увійдуть до фіналу будуть обрані за допомогою комбінації голосів набраних від телеглядачів і журі національного голосування (50% Х 50%)

В Італії шоу транслюватиметься о 21:00 на RAI 4, на SMTV (у тому числі у стрімінгу) і на офіційному сайті www.eurovision.tv.

У цьому півфіналі голосувати 16 країн-учасниць і Австрія, Австралія, Франція та Іспанія виступатиму першим із піснею “Я хочу твоєї любові”.

Закликаємо українців в Італії  підтримати учасника від Молдови на конкурсі “Євробачення 2015”. Ци самим ми підтримаємо Україну! 

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Запрошуємо на празник у Казерті: духовність, спорт, патріотизм

Запрошуємо у Рим на музичну подорож Україною