in

Не “розкатуйте” губу на сексуальні губки…

   Жіночі чари, це, безумовно, очі. А щоб закріпити успіх, до процесу доєднуються губки.

Чуттєві сексуальні губи – сильна зброя в жіночому арсеналі, здатне убити чоловіка наповал. Саме губи більшість чоловіків вважають найсексуальнішою жіночою частиною тіла. Буквально днями був опублікований список десяти щасливих володарок найсексуальніших губ в історії. Десятку замкнула Єва Мендес. Актриса кубинського походження розбурхує уяву мільйонів чоловіків. На дев’ятій сходинці опинилася Дженніфер Гарнер. Перед її соковитими губами не зміг встояти навіть такий серцеїд, як Бен Аффлек.

На восьмому місці розташувалася Меган Фокс, яка стала відомою завдяки блокбастеру Трансформери, який зробив з неї секс-символу. Примітно, що її часто порівнюють з Анджеліною Джолі. Сьоме місце дісталося італійці Софі Лорен. Її пухкі губки відомого ловеласа Кері Гранта. На шостому місці опинилася Ріанна, яка буквально випромінює сексуальність і пристрасть. На п’ятому місці – сексуальна знаменитість всіх часів і народів Мерилін Монро. Платинова блондинка з пишною фігурою і чуттєвими червоними губи – справжня ікона краси та відображення сексуальності. Скарлетт Йоханссон дісталося четверте місце, яка володіє чудовим акторським талантом і чудової зовнішністю. Саме це її головна зброя в боротьбі за чоловіків.

Трійку лідерів замикає Бріжит Бардо, яка є сексуальною іконою європейського кіно. На другому місці стоїть Джессіка Альба – темний ангел, якій трохи не вистачило, щоб очолити список знаменитостей з найсексуальнішими губами. Нарешті, цілком природно, що перше місце підкорилося Анджеліні Джолі, яка неминуче очолює список. Її губи не просто сексуальні, вони неймовірно сексуальні, які в сукупності з вражаючою зовнішністю завершують ансамбль однієї з найсексуальніших і найбажаніших жінок у історіі.

http://www.simya.com.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Запрошуємо на захід присвячений Жінці у Вероні

Внесено зміни до Порядку справляння митних платежів при ввезенні на митну територію України товарів громадянами