in

Летимо весело: найприкольніші літаки в світі

Проїхатися на гігантській жінці в купальнику, відчути себе пташкою з Angry Birds або зануритися в мі-мі-мі світ Hello Kitty? У літаках з нашого матеріалу це можливо!
Летим весело: самые прикольные самолеты в мире
Японські покемони

Японія – лідер нестандартних підходів. Країна виділилася і в авіаперевезеннях, прикрасивши літаки міжнародної авіакомпанії All Nippon Airways покемонами для просування своєї культури в інших країнах.

Тайські Angry Birds

Кожна дитина знає про жорстоку війну злісних птахів зі свинями-снарядами. А як щодо польоту на лайнері із зображенням кумирів з гри? Це можливо завдяки тайської авіакомпанії Nok Air.

Золотий голуб Британії

А зараз жарти не доречні. Англія знову показала себе країною стриманого смаку і елегантності. Стилізований під золотого голуба лайнер British Airways переливається на сонці кожною «пір’їнкою», доводячи, що британці знаються на красі!

Найбільша в світі реклама від французів

У 1996 році розповісти світу про своє ребрендинг всесвітньо відомий виробник шипучки Pepsi довірив не аби кому, а цілому Конкорду Air France. Впевнені, корпорація не прогадала: від літака-красеня не відірвати очей!

Летимо Америкою з Сімпсонами

Дехто стверджує, що про усе що відбувається в сучасному світі уже пожартували в легендарному мультику. Анімований серіал заслужив власний літак. Американський перевізник Western Pacific з радістю подарував таку можливість.

Летим по Америке с Симпсонами
В рожеву далечінь тайванською Hello Kitty

Ця мила киця припала до серця дітям усього світу. Літаки тайванської авіакомпанії EVA Аir – справжній рай для фанатів Hello Kitty. Вони не тільки прикрашені Кітті зовні: внутрішнє оздоблення, їжа і навіть форма стюардес в тому ж солодкому стилі.

З красунею в Вегас

Здивувала, розлютила і порадувала, не залишивши байдужим нікого, авіакомпанія South West Airlines. На літаку Нью-Йорк – Лас-Вегас перевізник зобразив супермодель Бар Рафаелі в одному бікіні. Популярність маршруту тут же дивним чином зросла.

 Bar Refaeli
Новозеландський Хоббіт і Ко

Нова Зеландія ніколи не втомиться хвалитися тим, що саме на її чудових просторах знімали легендарного «Хоббіта». А якщо хтось про це забув, достатньо підняти очі в небо. Летить літак новозеландської авіакомпанії Air New Zealand, прикрашений персонажами фільму.

Літаючий лосось з Аляски

А на закуску вам – рибка. Щоб привернути увагу до рибної індустрії Аляски, авіакомпанія Alaska Air замаскував свій Boeing 747 під величезного лосося. Нам здається, реклама вдалася!

 

 

Милі серцю національні кольори

 Міжнародні Авіалінії України тішать серця українців жовто-блакитними кольорами на корпусі літака. Що може бути кражим, повертаючись на Батьківщину!

 

Куди і на якому б лайнері ви не летіли, хай дорога принесе вам нові позитивні емоції. В дорогу!

__________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Як у Вінниці італієць моцарелy готує

Сім причин їсти чорний шоколад