in

Пожежа на нафтобазі в Бєлгороді: журналіст стверджує, що “працювали” українські гвинтокрил

Пожежа на нафтобазі в Бєлгороді: Бутусов стверджує, що “працювали” українські Мі-24

Журналіст стверджує, що знищення нафтобази в Бєлгороді – це результат спецоперації наших військових.

Журналіст Юрій Бутусов розкрив деталі знищення нафтобази в російському Бєлгороді. Попри відсутність офіційних підтвердження, за його даними, працювали два українських бойових гвинтокрили Мі-24.

Знищення важливої для логістики путінської армії нафтобази стало другою надзвичайною подією в Бєлгороді: два дні тому там вибухали склади боєприпасів. Відео з вертольотами Бутусов виклав на своїй сторінці в Facebook.

“Сьогодні о 5.50 ранку два українських бойових гвинтокрили Мі-24, що вилетіли з України в Російський Бєлгород на надмалих висотах, непомітно для російської протиповітряної оборони, ударом некерованими ракетами знищили стратегічно важливу нафтобазу, розташовану в самому місті”, – пише Бутусов.

Читайте також: ПУТІН ЗАЯВИВ ПРЕМ’ЄРУ ІТАЛІЇ, ЩО ПРИПИНЕННЯ ВОГНЮ В УКРАЇНІ ЩЕ НЕ ЧАС

Він також повідомив, що “нині горить 8 баків, в яких знаходиться 16 тисяч кубометрів пального. Російська ППО виявилася нездатною навіть помітити наші вертольоти, успішно повернулися на базу після виконаного завдання”.

Російське Міноборони і особисто Путін багато разів заявляли про повне знищення української авіації, так що виявилося, що ми громимо росіян прямо в обласному центрі, через який проходить логістика Західного військового округу ЗС РФ.

Нагадаємо, за два дні до цього, 30 березня, в Бєлгородській області вибухали склади з боєприпасами.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Італія та Іспанія обговорили будівництво газопроводу, щоб зменшити залежність від РФ

Евакуаційні автобуси з людьми нарешті виїхали з Мелітополя