in

Стівен Кінг не випускатиме свої романи в Росії: там його книжки видають найбільше

Американський письменник Стівен Кінг остаточно призупинив видавництво своїх книжок у Росії. Він є тим автором, книжки якого в країні-агресорі видають найбільше.

Агент Стівена Кінга повідомив російському видавництву “АСТ” про те, що його книжки наразі в Росії не видаватимуться. Письменник офіційно призупинив співпрацю по усіх російських контрактах.

Останнім романом Стівена Кінга, що видається в Росії, стане детектив “Біллі Саммерс”. Він з’явиться у книгарнях Росії 6 квітня, а на цифрових майданчиках – 15 квітня.

Як пише видавництво, романи “короля жахів” зможуть продавати ще три – чотири роки, однак нові його детективи вже не будуть доступні в країні-агресорі.

Права на всі раніше куплені твори залишаються за “АСТ” на весь час дії контрактів (найближчі три – чотири роки), а ось нових романів та продовження минулих прав якийсь найближчий час справді не буде,
– повідомили у видавництві.

Читайте також: МІЖНАРОДНИЙ КІНОФЕСТИВАЛЬ BIFEST НАГОРОДИВ УКРАЇНСЬКИХ КІНЕМАТОГРАФІСТІВ

Нагадаємо, Стівен Кінг ще 5 березня підтримав канадського письменника Лінвуда Барклая, який відмовився продовжувати контракти з російськими видавництвами. Так Кінг вкотре підтримав Україну.

Стівен Кінг вважається найпопулярнішим письменником в Росії – він вже три роки очолює список творців, книжки якого випускають найбільше. Цей список публікує Російська книжкова палата.

Стівен Кінг і раніше підтримував українців у війні з Росією:

Виклав фото у футболці з синьо-жовтими написом I stand with Ukraine;
Написав у твітері “Україна зараз і Україна назавжди”.
Закликав зруйнувати стіну дезінформації, побудованою Путіним.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія виплачуватиме біженцям із України фінансову підтримку

Кондратюк запропонував “одноклітинним істотам” Ані Лорак, Maruv і Лободі співати кадирівцям у Бучі